Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LG WD60J6WY1W

Zobraziť katalóg
LG WD60J6WY1W
5 2 hodnotení
Parná práčka – A+++ (-10%), 6.5kg, 1000 ot./min, hlučnosť 55/74dB, ochrana proti pretečeniu, 14 programov, odložený štart, invertorový Direct Drive motor, V׊×H 85×60×45cm, 6 Motion DD – 6 pracích pohybov, Steam – 2 redukcie až 99.9% alergénov, Smart ThinQ, možnosť pridania bielizne počas prania
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  LGPR006 Produktové číslo:  WD60J6WY1W Stránky výrobcu

LG WD60J6WY1W

LG WD60J6WY1W je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Úsporná parná práčka LG so smart funkciami

Inteligentná práčka LG WD60J6WY1W disponuje pokročilými technológiami, ktoré zaručujú vynikajúce výsledky prania a profesionálnu starostlivosť o všetky textílie a tkaniny. Vďaka kapacite 6,5 kg je vhodná do stredne veľkých domácností. Práčka je vybavená kvalitným invertorovým motorom Direct Drive, ktorý zaistí úspornú prevádzku a navyše prekvapí veľmi nízkou hlučnosťou, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 74 dB.

Technológia 6 Motion DD pre optimálne pranie textílií

Unikátna technológia 6 Motion Direct Drive prináša dômyselne navrhnutý systém šiestich pohybov bubna, ktoré sa postarajú o kvalitnú a šetrnú starostlivosť všetkých druhov textílií. Technológia Eco Hybrid šetrí vodu pri praní a počas sušenia skracuje cyklus, čím efektívne znižuje náklady na energiu. K dipozícii je tiež technológia Fuzzy Logic so špeciálnymi senzormi, ktoré zvážia bielizeň a podľa nameraných hodnôt nastavia optimálnu spotrebu vody, pracieho prostriedku a dĺžku pracieho cyklu.

Tichý motor Inverter Direct Drive

Spoľahlivý a veľmi tichý motor Inverter Direct Drive sa radí medzi najspoľahlivejšie motory na trhu. Motor je priamo pripojený k bubnu práčky, čo umožňuje efektívne minimalizovať nežiaduce vibrácie práčky. Vďaka vysokej spoľahlivosti na invertorový motor LG poskytuje záruku 10 rokov.

Parný režim TrueSteam práčky LG

Parná práčka LG WD60J6WY1W je vybavená špeciálnym programom pre alergikov, ktorý využíva optimálne riadenie teploty a vysokodezinfekčnú paru, ktorá šetrne zbaví bielizeň až 99,9 % alergénov vrátane prachových roztočov. K dispozícii je tiež program na osvieženie bielizne, ktorý tkaniny zbaví zápachu a zníži ich pokrčenie len za 20 minút.

Inteligentná technológia Smart ThinQ

Po priložení vášho inteligentného mobilného telefónu k symbolu NFC Tag ON môžete sťahovať a nahrávať nové pracie programy ako je napr. Detská starostlivosť, Vlna alebo Pranie za studena. Vyberať môžete z 20 rôznych cyklov, ktorých ponuka je neustále aktualizovaná. Mobilná aplikácia taktiež ponúka prehľadné sledovanie spotreby energie a funkciu Smart Diagnosis, ktorá pri akejkoľvek poruche zašle do 20 sekúnd návod na odstránenie problému.

Pridajte zabudnutú bielizeň aj počas prania

Určite poznáte situáciu, keď zapnete práčku a po chvíli zistíte, že ste zabudli do bubna vložiť nejaký kus bielizne. Parná práčka LG vyšla v ústrety užívateľom a teraz umožňuje vložiť bielizeň aj počas pracieho procesu. Stačí iba stlačiť tlačidlo „Pridať bielizeň“. Pri programoch Bavlna, Zmiešaná bielizeň, Syntetika a Rýchly 14 sa dvierka okamžite otvoria aj počas prania.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
60 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
60 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
45 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG WD60J6WY1W
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií