Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

Liebherr CUN 3033

Zobraziť katalóg
Liebherr CUN 3033
Chladnička kombinovaná, 180cm, A +, objem 196 / 78l, NoFrost, VarioSpace, magické oko s LED ukazovateľom teploty
Kód:  LBH075 Produktové číslo:  999081300

Liebherr CUN 3033

Samostatne stojaca kombinovaná chladnička Liebherr CUN 3033 bielej farby vyniká svojím moderným dizajnom a celým radom funkcií. Veľkou prednosťou spotrebiče s mrazničkou v dolnej časti jeusporiadanie vnútorného priestoru VarioSpace, ktorý vám umožní variabilné ukladanie potravín neštandardných tvarov a veľkostí.Úložné boxy a sklenené police môžete vybrať a usporiadať si tak vnútorný priestor podľa svojich predstáv. Priehledná čelá zásuviek tiež ponúkajú jednoduchý prehled o uskladnených potravinách. Pre ukladanie nápojov oceníte dizajnový rošt na fľaše, ktorý vám ušetrí miesto.

hlavné prednosti

  • moderný dizajn bielej farby
  • systém VarioSpace pre väčšiu variabilitu usporiadania vnútorného priestoru
  • nenámrazový systém NoFrost
  • funkcie SuperFrost pre veľmi účinné a energeticky úsporné zmrazovanie
  • LED ukazovateľ teploty v MagicEye
  • akustický dverný alarm

jedinečné funkcie

Špičkovú funkciou je nenámrazový systém NoFrost, kedy dochádza k mrazenie potravín pomocou ochladeného cirkulujúceho vzduchu. Vzdušná vlhkosť je odvádzaná von a potraviny sa nepokrývajú námrazou. Odpadne vám tak veľa práce s ručným odmrazovaním mrazničky a zároveň sa zníži aj spotreba energie. Medzi ďalšie výhody patrí aj funkcia SuperFrost preveľmi účinné a energeticky úsporné zmrazovania. Princíp tejto automatickej funkcie spočíva v tom, že u novo vložených potravín pri teplote -32 ° C dôjde k prudkému zníženiu teploty, čím sa znižuje vznik kryštálikov vody vo vnútri potravín a zachováva sa maximum nutričných látok.

bohaté vybavenie

Vychytávkou je aj vonkajšieLED ukazovateľ teploty v ovládacom paneli MagicEye, ktorý vás informuje o teplote v chladiacej a mraziacej časti. Pre pohodlnú manipuláciu je spotrebič opatrený ergonomickým tyčovým madlom. Nechýba ani akustický dverný alarm pri otvorení dverí chladničky po dobu dlhšiu 60 sekúnd, ktorý chráni potraviny pred nežiadúcim teplotným vlnením.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Liebherr CUN 3033
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR CUN 3033.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií