Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LIEBHERR ICP 3314

Zobraziť katalóg
LIEBHERR ICP 3314
Vstavaná chladnička – kombinovaná, 178cm, A+++, objem 194/80l, ventilovaná chladnička, 3 zásuvky, FIX, VxŠxH 178x56x55cm
Kód:  FAC2260h Produktové číslo:  999158651

LIEBHERR ICP 3314

Chladničky Liebherr sa chváli špičkovou technikou tej najvyššej kvality a sú označené triedou výbavy Premium. Hlavnou charakteristikou je vysoká úroveň dizajnu a vynikajúca komfortná výbava.

Vstavaná kombinovaná chladnička Liebherr ICP 3314 je veľmi úsporná a patrí do energetickej triedy A+++. Nielenže je úsporná, ale je aj veľmi tichá. Iba 34 dB umožní použitie v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani ju nebudete počuť. Ponúka úložný priestor s celkovou kapacitou až 274 litrov. V hornej časti je zabudovaný LED ukazovateľ teploty Magic Eye. Prípadné poruchy sú indikované akustickým aj optickým výstražným signálom.

Dostatok priestoru

Chladiaca časť s objemom 194 litrov ponúka päť políc z tvrdeného skla a jednu širokú transparentnú priehradku pre uloženie ovocia a zeleniny. Do priestoru dverí možno umiestniť aj vyššie fľaše a mnoho ďalších potravín. Mraziaca časť, ktorá je vybavená tromi zásuvkami pre pohodlné uloženie mäsa i zeleniny, disponuje priestorom 80 litrov. Tu figuruje praktický systém VarioSpace. Sklenené medzipodlážky, ktoré sú umiestnené pod priehradkami, môžu byť spoločne vyberané, čím získate viac ukladacieho priestoru pre extra veľké mrazené potraviny.

Na špičkovej úrovni

Technológia SmartFrost rozdeľuje rovnomerne teplotu, a to vďaka špeciálne uloženému výparníku okolo mraziacej nádoby. To má vplyv na menšiu tvorbu námrazy a nižšiu spotrebu energie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR ICP 3314
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR ICP 3314.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií