Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza dny mini Velikonoce

LIEBHERR ICS 3304

Zobraziť katalóg
LIEBHERR ICS 3304
Vstavaná chladnička vstavaná, kombinovaná, výška 177.2cm, A +, objem 194 / 80l, VarioSpace, FrostSafe, SmartFrost, 5 sklenených poličiek, LED osvetlenie, mraziaci výkon 14kg / 24hod.
Kód:  FAC2271c Produktové číslo:  ICS 3304-21 088

LIEBHERR ICS 3304

Hledáte moderné a spoľahlivý spotrebič do vašej kuchyne, ktorý by vynikal nízkou energetickou spotrebou a ponúkal radom inovatívnych technológií? Kombinovaná chladnička od popredného výrobcu domácich spotrebičov LIEBHERR disponuje týmito atribútmi a navyše disponuje dômyselným rozvrhnutím vnútorného priestoru. Jedinečný spotrebič patrí do energetickej triedy A +, a preto je úsporným riešením do každej domácnosti.

kľúčové vlastnosti

  • Dômyselné využitie vnútorného priestoru
  • Ovládanie a kontrola teploty pomocou prehledného MagicEye LCD displeje
  • Energeticky šetrné LED osvetlenie
  • Špeciálny stojan pre chladenie fliaš
  • Časovo riadená technológia SuperFrost pre prudké zmrazenie potravín
  • Technológia FrostSafe efektívne bráni úniku chladu
  • Technológia SmartFrost výrazne eliminuje tvorbu námrazy
  • Systém VarioSpace umožňuje variabilne usporiadať všetky priehradky

Dostatok priestoru pre všetky vaše potraviny

Chladiaca časť ponúka objem až 194 litrov. Všetky potraviny pohodlne zorganizujete do 5 políc z kvalitného tvrdeného skla s plastovým rámom, z toho sú 4 výškovo nastaviteľné. Využiť možno tiež jednu priestrannú zásuvku z transparentného plastu, ktorá je určená pre chladenie ovocia a zeleniny. Samozrejmosťou je dômyselný systém troch dverných poličiek. Chladiaca časť je ďalej vybavená energeticky šetrným LED osvetlením.

Skvelé funkcie a inovatívne technológie

Mraznička má objem 80 litrov a na uloženie potravín ponúka tri priestranné priehradky z priehledného materiálu. Vďaka technológii VarioSpace môžu byť šuplíky aj sklenené medzipodlážky ľubovoľne vyberané.Tak. Vznikne tak oveľa viac priestoru pre uskladnenie väčších potravín. Inovatívny systém FrostSafe navyše zabezpečuje, že na seba zásuvky tesne nadväzujú, čím zabraňujú úniku chladu počas doby, keď sú dvierka mrazničky otvorené. Jednou z predností je aj múdra technológia SmartFrost, ktorá výrazne eliminuje tvorbu námrazy a ledu na potravinách aj hladkých stenách spotrebiča. Mrazničku tak nemusíte príliš často rozmrazovať. Hladké steny sa navyše veľmi ľahko udržujú a čistia. Časovo riadená funkcia SuperFrost umožní potraviny prudko zmraziť, aby si zachovali všetky potrebné vitamíny a živiny.

dômyselné vyhotovenie

Chladnička je ďalej vybavená prehledným MagicEye LCD displejom, ktorý vás informuje o teplote chladiacej aj mraziacej časti. Chladiaca časť sa navyše automaticky rozmrazuje. Súčasťou spotrebiče sú dve nastaviteľné nožičky aj zadné transportné kolieska. Chladnička je vyvedená v elegantnom bielom prevedení a ponúka ergonomicky tvarované madlo pre jednoduché otváranie dvierok. Poteší vás aj veľmi nízka hlučnosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR ICS 3304
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR ICS 3304.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií