AD homeoffice AD homeoffice

LIEBHERR ICUS 3314

Zobraziť katalóg
LIEBHERR ICUS 3314
Vstavaná chladnička vstavaná, kombinovaná, výška 178cm, A++, objem 201/83 l, 3 zásuvky, ventilovaná chladnička, VxŠxH 178x56x55cm
Kód:  FAC2260m Produktové číslo:  ICUS3314 Stránky výrobcu

LIEBHERR ICUS 3314

 

Kombinovaná chladnička je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov a pre svoju úspornú prevádzku je zaradená do druhej najlepšej triedy energetickej účinnosti A++. Komfortná elektronika zabezpečí jednoduchšiu obsluhu spotrebiča a systém VarioSpace umožňuje uskladniť aj objemné druhy potravín.

Zdravé zamrazovanie

Chladiacu časť chladničky tvoria 4 poličky z tvrdeného skla, priehradky pre fľaše a vajcia a zásuvka pre ovocie i zeleninu. Mraziaci diel je vybavený 3 priestrannými zásuvkami, vybavenými systémom Frost Safe na ich kvalitnú tepelnú izoláciu. Automatická funkcia Super Frost umožňuje nastaviť pomocou ovládača Magic Eye teplotu mrazničky až na -32 °C, ktorá je šetrná natoľko, že potravinám udržuje ich živiny a vitamíny. Akonáhle mrazenie skončí, prepne sa spotrebič automaticky späť do bežnej prevádzky.

Takmer bez námrazy

Inteligentnú funkciu SmartFrost charakterizuje výparník, ovíjajúci vnútornú nádobu mraziacej časti. Tak dochádza k rovnomernému rozloženiu teploty, nižšej tvorbe námrazy a pozitívny vplyv má tento proces aj na spotrebu energie. Steny mrazničky sa dajú ľahko čistiť, čo vám manuálne odmrazovanie príjemne uľahčí. Sklenené podlážky medzi zásuvkami navyše možno vybrať a použiť ako rozšíriteľný priestor VarioSpace, do ktorého uložíte aj veľké druhy potravín, moriakom počínajúc a niekoľkoposchodovou tortou končiac.

Vybavenie:

Chladiaci diel:

  • 4 odkladacie plochy
  • 1 box pre fľaše
  • 2 boxy pre konzervy
  • misky pre vajcia
  • ventilátor
  • stropné osvetlenie
  • zásuvka pre ovocie a zeleninu

Mraziaci diel:

  • 3 zásuvky s priehľadným čelom a systémom FrostSafe

Príslušenstvo:

  • Stojanček pre fľaše
  • Mraziaca doska
  • Akumulátory chladu

Vyhotovenie:
Materiál odkladacích plôch: tvrdené sklo
Materiál odkladacích políčok vo dverách: tvrdené sklo s antikorovou lištou
Rozmery: 178 x 56 x 55

Aby bola dosiahnutá deklarovaná spotreba energie, musia byť použité k prístroju priložené dištančné prvky. Tým sa zväčší hĺbka prístroja asi o 3,5 cm. Prístroj je plne funkčný aj bez použitia dištančných prvkov, má ale nepatrne väčšiu spotrebu energie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR ICUS 3314
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR ICUS 3314.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií