Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LIEBHERR SBSef 7343

Zobraziť katalóg
LIEBHERR SBSef 7343 + 3 roky servisu zdarma
Americká chladnička výška 185 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 539 l, objem mrazničky 115 l, hlučnosť 40 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 6, počet priehradiek mrazničky 5, displej, icemaker výrobník ľadu, osvetlenie led, nofrost, nulová zóna, s pripojením na vodu, super chladenie a super mrazenie, výška 185 cm, šírka 121 cm, hĺbka 63 cm, hmotnosť 159 kg,
Kód:  LBH111 Produktové číslo:  999203451

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR SBSef 7343

Americká chladnička LIEBHERR SBSef 7343 s mrazničkou je nabitá technológiami, ktoré udržia všetky vaše potraviny dlhšie čerstvé a chutné. Využite všetky nové funkcie a perfektnú ergonómiu, vďaka ktorej uložíte do chladničky všetko potrebné a nebudete riešiť problémy s nedostatkom priestoru. Výška 185 cm a veľký objem robí z chladničky LIEBHERR ideálny spotrebič pre veľké rodiny. Vďaka nízkej spotrebe, ktorá radí chladničku LIEBHERR SBSef7343 do energetickej triedy A++, ušetríte náklady spojené s prevádzkou spotrebiča.

Kľúčové vlastnosti americkej chladničky LIEBHERR SBSef 7343

  • Veľký vnútorný priestor a perfektná ergonómia
  • Nerezové vyhotovenie chladničky LIEBHERR SBSef 7343
  • Dôsledne oddelená chladiaca a mraziaca časť
  • BioFresh zóna umožní nastavenie vlhkosti
  • PowerCooling systém pre rovnomerné chladenie
  • Funkcia No Frost chladničky LIEBHERR SBSef 7343
  • Výrobník ľadu IceMaker s pripojením na vodovod
  • SuperFrost umožní rýchle zmrazenie všetkých potravín
  • SuperCool funkcia pre rýchle schladenie
  • LED osvetlenie vnútorného priestoru
  • Chladnička LIEBHERR SBSef 7343 s dvojbodovým otváracím mechanizmom

Vždy čerstvé a chutné s americkou chladničkou LIEBHERR SBSef 7343

Milovníci čerstvej zeleniny a zdravého varenia ocenia BioFresh zónu, ktorá umožní pomocou jednoduchého posuvníka regulovať množstvo vlhkosti vo vnútri zóny, takže zelenina zostane dlhšie čerstvá a chutná. Teplota vo vnútri chladničky LIEBHERR SBSef 7343 je navyše udržiavaná tesne nad bodom mrazu, kedy nedochádza k množeniu baktérií. Správne nastavenie vlhkosti vám pomôže udržať ovocie aj zeleninu v optimálnom prostredí. Rovnomernú teplotu zaistí efektívny PowerCooling systém, ktorý rýchlo ochladí práve uložené potraviny a napomôže správnej cirkulácii vzduchu vo vnútri chladničky LIEBHERR. V prípade, že zabudnete zavrieť dvere chladničku LIEBHERR SBSef 7343, akustický alarm vás včas upozorní. Teplotný alarm sleduje prípadné odchýlky.

Výkon, z ktorého mrazí

Chladnička LIEBHERR SBSef 7343 je v spodnej časti vybavená praktickou mrazničkou, na ktorej možno nastaviť ideálnu teplotu vďaka kombinovanému DuoCooling systému. Chladiaca aj mraziaca časť americkej chladničky LIEBHERR SBSef 7343 sú tak dokonale oddelené a fungujú ako samostatné okruhy. S technológiou No Frost už nemusíte mrazničku ručne odmrazovať a vykonávať časovo náročnú údržbu. Potrebujete rýchlo zmraziť vložené potraviny? Automatická funkcia SuperFrost zníži teplotu v mraziacej časti na -32 °C a dôjde k efektívnemu zmrazeniu všetkých potravín pri zachovaní všetkých nutričných hodnôt. Chcete si užiť dokonale osviežujúci nápoj? Využite výrobník ľadu IceMaker, ktorý ľahko pripojíte na vodovod.

Dokonalý prehľad a vysoká odolnosť chladničky LIEBHERR SBSef 7343

Vnútorný priestor chladničky LIEBHERR SBSef 7343 osvetľuje LED osvetlenie, vďaka ktorému budete mať neustále perfektný prehľad o uložených potravinách. Svetlo je umiestnené v stropnej časti chladničky, takže nebráni ukladaniu potravín a zároveň zaisťuje rovnomerné osvetlenie. Chladničku LIEBHERR SBSef 7343 môžete opakovane otvárať aj zatvárať vďaka dvojbodovému otváraciemu mechanizmu, ktorý bráni poškodeniu tesnenia a umožňuje komfortné otváranie chladničky.

Rýchle ochladenie všetkých potravín s LIEBHERR

Jedinečný dizajn americkej chladničky LIEBHERR SBSef 7343 disponuje šiestimi sklenenými GlassLine vyrobenými z bezpečnostného skla, ktoré sú plne variabilné a vhodné na všestranné použitie. Tesnenie dverí z hygienického antibakteriálneho materiálu zamedzí množeniu baktérií a vždy zaistí vyváženú teplotu vo vnútri chladničky. Dverové tesnenie môžete v prípade poškodenia ľahko vymeniť. Nastavte ideálnu teplotu pomocou dotykového displeja a pomocou SuperCool funkcie znížte teplotu len na 2 °C až na dobu 12 hodín.

VarioSpace

Priehľadné šuplíky chladničky LIEBHERR SBSef 7343 sú koncipované veľmi prakticky. Sú extra vysoké, dokola uzatvorené a vyberateľné. Tak zaručujú optimálny prehľad, najlepšie možnosti ukladania a sú tak priestranné, že do nich môžu byť mrazené produkty pohodlne ukladané. Tak je možné celý priestor použiť ako VarioSpace aj pre extra veľké mrazené produkty.

NoFrost

Potraviny sú mrazené pomocou ochladeného cirkulujúceho vzduchu. Vzdušná vlhkosť je odvádzaná von, teda potraviny sa nepokrývajú námrazou. Prístroj sa v pravidelných intervaloch automaticky odmrazuje a zostáva teda vždy bez námrazy. Použitie efektívnych kompresorov v spojení so špeciálnou elektronikou robí používanie nielen komfortné, ale aj energeticky úsporné.

SuperFrost

Funkcia slúži na energeticky úsporné zmrazenie, ktoré zaistí zachovanie nutričnej hodnoty zmrazených potravín vnútri chladničky LIEBHERR SBSef 7343. Veľmi rýchle odobratie tepla a prudké zníženie teploty má za následok obmedzenie kryštalizačného efektu vody v potravinách. Funkcia je automaticky vypnutá po dokončení tohto procesu, prípadne po 65 hodinách.

BioFresh

Vďaka udržiavaniu ideálnej vlhkosti a teploty tesne nad 0 °C, BioFresh zaistí výrazné zvýšenie doby trvanlivosti vašich potravín, uložených v chladničke LIEBHERR SBSef 7343. Tie vďaka tomu vydržia až trikrát dlhšie čerstvé a plné živín.

Dverový alarm

Po 60 sekundách od otvorenia dverí mrazničky vás upozorní dverový alarm. Táto funkcia pomáha predchádzať nechcenému rozmrazeniu vašich potravín.

SuperCool

Funkcia SuperCool vám dovolí rýchle zmrazenie čerstvo vložených potravín. To je zabezpečené prostredníctvom postupného a plynulého zníženia teploty na +2 °C, po vami zvolenú dobu, najviac 12 hodín.

FrostSafe

Boxy mrazničky sú dookola uzatvorené a kompaktné. Pri otvorení dverí mrazničky a vysunutí boxu preto chlad rýchlo neuniká. Vďaka priehľadným čelám navyše máte dokonalých prehľad o potravinách vnútri boxov.

Detská poistka

Poistka bráni nechcenému vypnutiu prístroja napríklad dieťaťom či vašim nedopatrením. Skutočnosť, že je poistka momentálne aktivovaná, vám ukazuje symbol MagicEye.

SmartSteel

Výrazné obmedzenie zachytávania odtlačkov prstov zaistí nerezové vyhotovenie americkej chladničky LIEBHERR SBSef 7343. Tento povrch je veľmi kvalitný a jednoducho udržiavateľný.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
654 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
654 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
16 kg Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
185 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
159 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky americké chladničky s No Frost
» Všetky americké chladničky s prívodom vody
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR SBSef 7343 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR SBSef 7343.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií