Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Liebherr SBSes 7253

Zobraziť katalóg
Liebherr SBSes 7253
Americká chladnička americká, 185cm, A++, objem 242/257l, BioFresh 116L, NoFrost, SuperCool, VarioSpace, Holiday, magické oko s digitálnym ukazovateľom teploty, LED osvetlenie
Kód:  LBH018 Produktové číslo:  998658800 Stránky výrobcu
Liebherr SBSes 7253 Predaj skončil

Liebherr SBSes 7253

Americká chladnička Liebherr SBSes 7253 v sebe snúbi luxus, praktické funkcie a moderné technológie. Celkový úžitkový objem 615 l nájde využitie vo veľkých rodinách, ale aj menšie domácnosti sa vďaka systémom pre dlhodobé uchovanie čerstvosti potravín môžu predzásobiť na dlhú dobu. Dynamický systém chladenia v oboch častiach a 3 teplotné zóny sú zárukou maximálnemu prispôsobenie sa vašim potrebám. Samozrejmosťou je automatické odmrazovanie oboch častí, prepracované LED osvetlenie a poteší vás tiež magické oko s digitálnym ukazovateľom teploty.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľká chladnička amerického štýlu
  • Veľký úžitkový objem
  • Mnoho praktických funkcií
  • BioFresh zásuvky v nulovej zóne
  • Beznámrazový systém NoFrost
  • VarioSpace pre variabilný úložný priestor
  • SuperCool a SuperFrost
  • LED osvetlenie
  • Ovládanie magic eye s digitálnym ukazovateľom teploty
  • Predné dvere SmartSteel proti viditeľným odtlačkom prstov

Nepreberné množstvo funkcií

  • NoFrost - systém odvádza vzdušnú vlhkosť a v mrazničke ani na potravinách sa tak netvorí nežiaduce námraza
  • FrostSafe - kompaktné, tesne vedľa seba uložené šuplíky zabraňujúce úniku chladu pri otvorení dverí
  • SuperCool - zníži na 6 hodín teplotu na +2 °C, a by sa novo vložené potraviny rýchlo schladili
  • SuperFrost - prudké zníženie teploty v mrazničke až na -32 °C a zaistí tým rýchle zmrazenie novo vložených potravín
  • VarioSpace - variabilné uloženie šuplíkov a mezipodlážok v mraziacej časti, ich vybratím vznikne priestor aj na skutočne veľké potraviny

Uchová vitamíny i arómu dlhšie

Či už skladujete mäso, mliečne výrobky, morské plody alebo ovocie a zeleninu, nulová zóna s objemom 116 l so systémom BioFreshPlus udrží kvalitu všetkých potravín dlhšie než ako bežná chladnička. Milovníci skvelej chuti a zdravej výživy sa tak nemusia báť o drahocenné vitamíny a lákavý vzhľad i arómu svojich delikates. Celý systém pozostáva z troch zásuviek - jednej DrySafe na ryby, morské plody a mäso, a dvoch HydroSafe s regulovanou vlhkosťou na ovocie a zeleninu.

Chladnička

Chladiaca časť o 242 litroch má vybavenie triedy Premium, poskytuje priestor v šiestich sklenených policiach, z ktorých päť je výškovo nastaviteľných. Vo dverách nájdete 4 priehradky a ďalej nechýbajú špecializované priehradky ako je polička s držiakom fliaš a konzerv, zásobník na vajcia či zásuvka na bylinky. A samozrejme už spomínané BioFresh zásuvky na mäso, ryby, ovocie a zeleninu.

Mraznička

V mraziacej časti si môžete nezávisle na časti chladiacej nastaviť požadovanú teplotu. Nájdete v nej 8 zásuviek a dve misky na ľadové kocky, celkom 257 litrov. Mraziaci výkon je úctyhodných 20 kg/24 hodín a doba skladovania pri výpadku elektrického prúdu úžasných 43 hodín.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Liebherr SBSes 7253
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR SBSes 7253.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií