AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LIEBHERR SBSes 8663

Zobraziť katalóg
LIEBHERR SBSes 8663 + 3 roky servisu zdarma
Americká chladnička výška 185 cm, energetická trieda A+++, objem chladničky 234 l, objem mrazničky 268 l, hlučnosť 38 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 6, počet priehradiek mrazničky 8, displej, led osvetlenie, nofrost, nulová zóna, super chladenie a super mrazenie, výška 185 cm, šírka 121 cm, hĺbka 66.5 cm, hmotnosť 161.2 kg,
Kód:  LBH110 Produktové číslo:  SBSes 8663

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR SBSes 8663

Americká chladnička LIEBHERR SBSes 8663 s mrazničkou je nabitá technológiami, ktoré udržia všetky vaše potraviny dlhšie čerstvé a chutné. Využite všetky nové funkcie a perfektnú ergonómiuvďaka ktorej do chladničky uložíte všetko potrebné a nebudete riešiť problémy s nedostatkom priestoru. Výška 185 cm a veľký objem činí z americkej chladničky LIEBHERR SBSes ideálny spotrebič pre veľké rodiny. Vďaka nízkej spotrebe, ktorá radí chladničku LIEBHERR do energetickej triedy A+++, ušetríte náklady spojené s prevádzkou spotrebiča.

Kľúčové vlastnosti americkej chladničky LIEBHERR SBSes 8663

  • Veľký vnútorný priestor a perfektná ergonómia
  • Nerezové vyhotovenie chladničky LIEBHERR SBSes 8663
  • Dôsledne oddelená chladiaca a mraziaca časť
  • BioFresh zóna umožní nastavenie vlhkosti
  • PowerCooling systém pre rovnomerné chladenie
  • Funkcia No Frost zamedzí vzniku námrazy
  • Výrobník ľadu IceMaker s pripojením na vodovod
  • SuperFrost umožní rýchle zmrazenie všetkých potravín
  • SuperCool funkcia pre rýchle schladenie
  • LED osvetlenie vnútorného priestoru chladničky LIEBHERR SBSes 8663
  • Chladnička je vybavená dvojbodovým otváracím mechanizmom

Vždy čerstvé, vždy chutné!

Milovníci čerstvej zeleniny a zdravého varenia ocenia BioFresh zónu, ktorá umožní pomocou jednoduchého posuvníka regulovať množstvo vlhkosti vo vnútri zóny, takže zelenina zostane dlhšie čerstvá a chutná. Teplota americkej chladničky LIEBHERR SBSes 8663 je navyše udržiavaná tesne nad bodom mrazu, kedy nedochádza k množeniu baktérií. Správne nastavenie vlhkosti vám pomôže udržať ovocie aj zeleninu v optimálnom prostredí. Rovnomernú teplotu zaistí efektívny PowerCooling systém, ktorý rýchlo ochladí práve uložené potraviny a napomôže správnej cirkulácii vzduchu vo vnútri chladničky LIEBHERR.

Rýchle ochladenie všetkých potravín s americkou chladničkou LIEBHERR SBSes 8663

Jedinečný dizajn chladničky LIEBHERR disponuje šiestimi sklenenými GlassLine vyrobenými z bezpečnostného skla, ktoré sú plne variabilné a vhodné na všestranné použitie. Tesnenie dverí z hygienického antibakteriálneho materiálu zamedzí množeniu baktérií a vždy zaistí vyváženú teplotu vo vnútri chladničky. Dverové tesnenie chladničky LIEBHERR SBSes 8663 môžete v prípade poškodenia ľahko vymeniť. Nastavte ideálnu teplotu pomocou dotykového displeja a pomocou SuperCool funkcie znížte teplotu len na 2 °C až na dobu 12 hodín.

Dokonalý prehľad a vysoká odolnosť chladničky

Vnútorný priestor chladničky LIEBHERR SBSes 8663 osvetľuje LED osvetlenie, vďaka ktorému budete mať neustále perfektný prehľad o uložených potravinách. Svetlo je umiestnené v stropnej časti chladničky, takže nebráni ukladaniu potravín a zároveň zaisťuje rovnomerné osvetlenie. Chladničku LIEBHERR SBSes 8663 môžete opakovane otvárať aj zatvárať vďaka dvojbodovému otváraciemu mechanizmu, ktorý bráni poškodeniu tesnenia a umožňuje komfortné otváranie chladničky. SoftSystem zaistí automatické uzatváranie dverí až do uhla 35°.

Výkon, z ktorého mrazí

Chladnička LIEBHERR SBSes 8663 je v spodnej časti vybavená praktickou mrazničkou, na ktorej možno nastaviť ideálnu teplotu vďaka kombinovanému DuoCooling systému. Chladiaca aj mraziaca časť sú tak dokonale oddelené a fungujú ako samostatné okruhy. S technológiou No Frost už nemusíte mrazničku ručne odmrazovať a vykonávať časovo náročnú údržbu. Potrebujete rýchlo zmraziť vložené potraviny? Automatická funkcia SuperFrost zníži teplotu v mraziacej časti na -32 °C a dôjde k efektívnemu zmrazeniu všetkých potravín pri zachovaní všetkých nutričných hodnôt.

BioFresh

Vďaka udržiavaniu ideálnej vlhkosti a teploty tesne nad 0 °C, BioFresh zaistí výrazné zvýšenie doby trvanlivosti vašich potravín. Tie vďaka tomu vydržia v chladničke LIEBHERR SBSes 8663 až trikrát dlhšie čerstvé a plné živín.

SuperFrost

Funkcia slúži na energeticky úsporné zmrazenie, ktoré zaistí zachovanie nutričnej hodnoty zmrazených potravín. Veľmi rýchle odobratie tepla a prudké zníženie teploty má za následok obmedzenie kryštalizačného efektu vody v potravinách. Funkcia je automaticky vypnutá po dokončení tohto procesu, prípadne po 65 hodinách.

SmartSteel

Výrazné obmedzenie viditeľných odtlačkov prstov, vďaka povrchu chladničky LIEBHERR SBSes 8663 z nehrdzavejúcej ocele SmartSteel. Tento povrch je veľmi kvalitný a jednoducho udržiavateľný.

NoFrost

Pri prístrojoch NoFrost sú produkty mrazené pomocou ochladeného cirkulujúceho vzduchu. Vzdušná vlhkosť je odvádzaná von, teda sa potraviny nepokrývajú námrazou. Prístroj sa v pravidelných intervaloch automaticky odmrazuje a zostáva teda vždy bez námrazy. Použitie efektívnych kompresorov v spojení so špeciálnou elektronikou robí používanie nielen komfortné, ale aj energeticky úsporné.

SuperCool

Funkcia SuperCool vám dovolí rýchle zmrazenie čerstvo vložených potravín. To je zabezpečené prostredníctvom postupného a plynulého zníženia teploty na +2 °C, po vami zvolenú dobu, najviac 12 hodín.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
635 l Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
635 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
18 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
185 cm Hotovo!

Vzhľad

Vzhled lednice
Nerez Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
161,2 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky americké chladničky s No Frost
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR SBSes 8663 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR SBSes 8663.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií