Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

Lily

Zobraziť katalóg
Lily
Dron - Kvadrokoptéra, 4x vrtule, ovládanie cez Wi-Fi (vzdialenosť od užívateľa - výška 15m, dĺžka 30m), 12Mpx kamera vrátane stabilizátora (1080p / 60fps, 720p / 120fps), vnútorná pamäť 4GB, rýchlosť 40km / h, GPS, microUSB, kompatibilita s iOS / Android, vodeodolný IP67, výdrž batérie 20 minút
Kód:  LILYDR1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lily

Nenechajte si ujsť jedinečnú technologickú lahôdku, ktorú nachystala americká spoločnosť Lily - totiž unikátny rovnomenný dron, schopný natáčať vami vykonávaný vrcholový šport alebo inú aktivitu bez toho, aby ste ho museli sami ovládať. Doprajte si sústredenie na svojej milovanej činnosti a zdieľajte svoje zážitky prostredníctvom snímok a záberov v kvalite, ktorú by vám mohol závidieť hociktorý filmový profesionál.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Smart drone Lily

Ostrý obraz aj detaily pohybe

U kvadrokoptéry Lily je obstaranie záberov vysokej kvality úlohou pre 12Mpx kameru, vybavenú štvorosým stabilizátorom. Zariadenie zábery sníma vo vysokej Full HD kvalite 1080p / 60 alebo v 720p / 120.

Úžasnou vychytávkou kamery je funkcia Slow Motion, ktorá sa intuitívne spustí, aby tie obzvlášť efektné zábery, ako sú napríklad skoky a otočky na snowboarde, zachytila spomalene. Neskôr sa tak môžete kochať nielen ostrým obrazom, ale aj detailmi každého pohybu.

Jednoduché nastavenie

Funkcie Drone si ľahko osvojíte s pomocou GPS modulu (tiež trackeru) s piatimi tlačidlami, ktorý s kvadrokoptérou komunikuje cez Wi-Fi signál. Ovládacie možnosti okrem nastavenia vlastností kamery ponúkajú potrebné využitie aplikácie na okamžitú editáciu a zdieľanie fotiek a videí. Všetky aplikácie sú plne kompatibilné so zariadeniami s operačným systémom Android alebo iOS.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Smart Drone Lily


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Smart Drone Lily

Nestrácajte prehľad o polohe zariadenia

Dron je schopný vyvinúť rýchlosť až 40 km/h, avšak so zachovaním maximálnej vzdialenosti 30 m od užívateľa a výšky do 15 m. Záruku, že sa Lily skutočne nestratí, kam nemá, predstavuje systém GPS, ktorý je súčasťou samotného zariadenia i jeho trackeru.

Skladný a odolný

Nízka hmotnosť aj úsporné rozmery prepožičiavajú Smart Drone Lily vynikajúcu skladnosť. A čo viac - ku všetkému znesie aj poryvy vetra s rýchlosťou až 24 km/h alebo ponorenie do vody vďaka vodeodolným súčiastkam a povrchu z brúseného hliníka.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Smart drone Lily
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Smart Drone Lily

Bezkonkurenčná doba letu

Letová schopnosť samotného Drone pri plnom dvojhodinovom nabití dokáže presiahnuť dokonca aj 20 minút, čím sa v porovnaní s inými modelmi dostáva na vrchol.

V prípade úplného vyčerpania batérie sa Lily bez hrozby pádu alebo kolízie bezpečne znesie na zem. Že je po nabití zariadenie opäť pripravené k akcii, spoznáte podľa diód v tvare slastne privretých očí, sfarbených do sýto modrej farby.


Obsah balenia:
Lily kamera
GPS tracker s náramkovým púzdrom
Nabíjačka
Manuál

Parametre a špecifikácie:

Kamera

Zorné pole: 94°
Výstupný formát videa: MP4
Rozlíšenie fotografií: 12 MP
Interná pamäť: 4 GB
Konektivita: Micro SD slot, nabíjací port

Senzory:

  • Akcelerometer
  • Trojosý gyroskop
  • Magnetometer
  • Barometer
  • GPS
  • Predná a spodná kamera

Sledovací modul

Napájanie: lítiová batéria
Konektivita: microUSB

Senzory:

  • Akcelerometer
  • Barometer
  • GPS
  • Mikrofón
  • Vibračný motorček

Prevedenie:

Farba:
Čierna (polykarbonát)

Rozmery:
26,1 x 26,1 x 8,18 cm (dron)
6 x 2 cm (modul)

Hmotnosť:
1,3 kg

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Hmotnosť
1 300 g Hotovo!

Let

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 300 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky drony s GPS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dron Lily si můžete ze stránek odstranit, protože jsem dnes 12. 1. 2017 jako jejich zákazník obdržel e-mail, že vývoj a celý projekt byl ukončen a do 60 dnů vrátí všem zaplacené peníze. Takže dron Lily nikdy nebude.

Pochopil som, dron, je určený v podstate len na natáčanie športových výkonov a točí sa človek sám, takže ho dron sleduje. Ale na to že je to v podstate takto špeciálne, je to pomerne drahé.

To je nejaké divné, čo sa dá natáčať v okruhu 30m?? To je taký dosah na drona v cenovej kategorii do 100€

Diskusia a poradňa k Lily
Príslušenstvo pre Lily Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lily . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lily . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lily . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lily .
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií