AlzaBoxy Q1 PET

LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 1× kohút NOSTALGIA new

Zobraziť katalóg
LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 1× kohút NOSTALGIA new
Výčapné zariadenie – s kompresorom, s chladením, určené na KEG sudy, výkon čerpadla 35 l/h, príkon 345 W, manuálne nastavenie teploty, na 1 druh chladeného nápoja, tlak kompresora 3,2 bar, teplený spád 10 °C, rozmery 380 × 185 × 335 mm (V׊×D), hmotnosť 19,5 kg
Kód:  LINVZ031 Produktové číslo:  LCH02234

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 1× kohút NOSTALGIA new Predaj skončil

LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 1× kohút NOSTALGIA new

Hľadáte výčapné zariadenie, ktoré je kompaktné, ale zároveň splní všetky vaše očakávania? Výčapné zariadenie 25/K Exclusive Green Line NOSTALGIE patrí medzi najmenšie výčapné zariadenia spoločnosti LINDR. Súčasťou je vstavaný kompresor so zabudovaným molekulovým filtrom,  ktorý sa postará o kvalitu podávaných nápojov. Výčapné zariadenie LINDR je ideálne na použitie na oslavách, pri stretnutí priateľov, prakticky kdekoľvek, kde si budete chcieť vychutnať perfektne vychladené nápoje. Výčapné zariadenie so sebou nesie označenie NEW, čo znamená, že ide o inovatívnu verziu chladiča, ktorá je certifikovaná podľa najnovších bezpečnostných a hygienických noriem (slovenských aj európskych). Výčapné zariadenie zvládne podávanie hneď niekoľkých vychladených nápojov za hodinu (25 – 35 l/h) a objem nápoja v chladiacom bloku je 0,5 litra. Bezproblémovo načapuje dve dokonale vychladené pivá s objemom 0,4 l za sebou. 

Kľúčové vlastnosti výčapného zariadenia LINDR 25/K Exclusive Green Line NOSTALGIE

  • Výčapné zariadenie zvládne podávanie hneď niekoľkých vychladených nápojov za hodinu (25 – 35 l/h)
  • Bezproblémovo načapuje dve dokonale vychladené pivá s objemom 0,4 l za sebou
  • Unikátny chladiaci blok ochladí váš nápoj už za niekoľko minút od zapnutia a udrží konštantnú teplotu pri čapovaní viacerých nápojov v krátkom čase
  • Objem nápoja v chladiacom bloku je 0,5 litra
  • Vstavaný vzduchový kompresor disponuje molekulovým filtrom nasávaného vzduchu
  • LINDR 25/K Exclusive Green Line NOSTALGIE poskytuje univerzálne využitie a je ho možné použiť aj s výčapným stojanom
  • Rad GREEN LINE sa vyznačuje využitím šetrnejšieho chladiva R-290 a zvýšenou energetickou účinnosťou a až o 20 % nižšou spotrebou energie
  • Celé výčapné zariadenie aj chladiaca slučka sú z nehrdzavejúcej ocele
  • Kompaktné rozmery umožnia ľahké prenášanie výčapného zariadenia
  • LINDR 25/K Exclusive Green Line NOSTALGIE spĺňa všetky bezpečnostné normy a certifikácie (slovenské i európske)

Rad GREEN LINE v sebe kombinuje inovácie a výkon

Všetky kontaktné chladiče prechádzajú nepretržitým vývojom a spĺňajú všetky najnovšie bezpečnostné normy a certifikácie slovenské i európske. Výčapné zariadenie LINDR 25/K Exclusive Green Line NOSTALGIE vás uchváti zvýšeným priebežným výkonom 25 – 35 l/h, vďaka čomu si môžete vychutnať hneď niekoľko perfektne vychladených nápojov počas jednej hodiny. Bezproblémovo načapuje dve dokonale vychladené pivá s objemom 0,4 l za sebou. Pri výrobe bol kladený dôraz aj na životné prostredie, preto je výčapné zariadenie PYGMY 25/K vybavené ekologicky šetrným chladivom R-290. Okrem toho vyniká zvýšenou energetickou účinnosťou a až 20 % úsporou spotreby energie. 

LINDR PYGMY 25/K v priebehu niekoľkých minút vychladí váš nápoj

Perfektne vychladený nápoj kedykoľvek budete mať chuť? S výčapným zariadením LINDR 25/K Exclusive Green Line NOSTALGIE si vychutnáte vychladené nápoje v priebehu niekoľkých minút od zapnutia. Zariadenie má totiž unikátnu konštrukciu chladiaceho boxu s vyladeným okruhom, ktorý nielenže zvládne v krátkom čase nápoje vychladiť, ale dokáže aj udržať konštantnú teplotu v prípade čapovania viacerých nápojov naraz. Veľkou výhodou je aj veľký objem nápoja v chladiacom bloku. Jednotný vnútorný priemer chladiacej slučky (7 mm) od narážača až po kohút zaručuje úplnú čistotu a optimálny prietok nápoja. Aby ste si vždy vychutnali neodolateľnú chuť nápoja, výčapné zariadenie LINDR 25/K Exclusive je vybavené vstavaným vzduchovým kompresorom a molekulovým filtrom nasávaného vzduchu. 

Výčapné zariadenie má kompaktný dizajn s antikorovou konštrukciou

Vo výbave výčapného zariadenia LINDR 25/K Exclusive Green Line NOSTALGIE nájdete okrem iného aj termostat umožňujúci plynulú a presnú reguláciu teploty nápoja, výčapný kohútik, kľúč na kohútiky, odkvapovú misku a rýchlospojky na ľahké pripojenie. LINDR 25/K Exclusive Green Line NOSTALGIE môžete pohodlne použiť v kombinácii s výčapným stojanom. Konštrukcia zariadenia je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Všetky použité materiály spĺňajú požiadavky hygienických noriem a sú zárukou dlhej životnosti. Prenosný chladič LINDR 25/K Exclusive Green Line NOSTALGIE je zárukou úplnej spokojnosti s pomerom výkon, rozmery a cena. 

Benefity výčapného zariadenia LINDR 25/K Exclusive Green Line NOSTALGIE

Výčapné zariadenie LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 1× kohútik NOSTALGIE

Elegantné vyhotovenie výčapného zariadenia LINDR

Výčapné zariadenie LINDR si vás získa svojím elegantným vyhotovením. Chladič má aj podsvietený čelný panel a čisté antikorové linky. 

Výčapné zariadenie LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 1× kohútik NOSTALGIE

Bezproblémová regulácia teploty

Štandardne dostanete k výčapnému zariadeniu LINDR PYGMY 25/K termostat umožňujúci pohodlnú a presnú reguláciu teploty čapovaného nápoja.

Výčapné zariadenie LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 1× kohútik NOSTALGIE

Pripojenie výčapného zariadenia je hračka

Vďaka dodávaným rýchlospojkám je pripojenie všetkých hadíc veľmi jednoduché. 

Technický nákres výčapného zariadenia LINDR 25/K Exclusive Green Line NOSTALGIE

Parametre a špecifikácia

Typ
Kompresorový Hotovo!
Určené na
KEG sudy Hotovo!
Výkon čerpadla
35 l/h Hotovo!
Príkon
345 W Hotovo!
Funkcie
Manuálne nastavenie teploty, Čapovanie piva Hotovo!

Typ

Typ
Kompresorový Hotovo!
Určené na
KEG sudy Hotovo!

Výkon a príkon

Výkon čerpadla
35 l/h Hotovo!
Príkon
345 W Hotovo!

Vlastnosti a výbava

Funkcie
Manuálne nastavenie teploty, Čapovanie piva Hotovo!
Tepelný spád T
10 °C Hotovo!
Tlak kompresora
3,2 bar Hotovo!
Počet chladených nápojov
1 ks Hotovo!

Rozmery

Výška
380 mm Hotovo!
Šírka
185 mm Hotovo!
Dĺžka
335 mm Hotovo!
Hmotnosť
19,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 1× kohút NOSTALGIA new Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 1x kohout NOSTALGIE new.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií