Stellar Blade Stellar Blade

Archív - Logické hry na PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
35 položiek
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1324nad
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Zhostite sa rolí dvoch novo-menovaných špeciálnych agentov Mizuki a Ryukiho, ktorí pri svojej práci využívajú služby autonómnych umelých inteligencií Aiby a Tamy, prebývajúcich v ich umelých očných buľvách. Hra sa skladá z dvoch častí – v prvej budete skúmať miesta činu a vykonávať výsluchy, zatiaľ čo v druhej budete pátrať po stopách v snoch podozrivých osôb a kľúčových svedkov. S pomocou oboch týchto častí potom budete získavať dôkazy, ktoré vám pomôžu nielen vyriešiť tento neobvyklý prípad, ale aj odhaliť tajomný plán známy iba ako „Nirvana Initiative“.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1324
Tandem: A Tale of Shadows – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – hra sleduje tvrdohlavú desaťročnú Emmu a záhadného plyšového medvedíka menom Fenton snažiacich sa prísť na kĺb náhlemu zmiznutiu malého Thomasa Kanea, syna slávnych kúzelníckych rodičov. Skúmajte opustené rodinné sídlo, využívajte hru svetla a tieňov a pomôžte Emme a jednému veľmi neobyčajnému medvedíkovi s ich napínavým pátraním po Thomasovi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1280
4,0
Oddworld: Soulstorm – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a logický, – Abe nie je typický hrdina, ktorého by ste očakávali. Nenosí zbrane, ani nie je trénovaný v žiadnom bojovom umení. Napriek tomu bude musieť čeliť nemožnej hrozbe proti stále násilnejším a manipulatívnejším mocnostiam, ktoré sa budú snažiť zničiť nielen jeho ale aj jeho rasu.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0024se
5,0
Poker Club – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – spoznajte život profesionálneho hráča pokeru v doteraz najrealistickejšej pokerovej simulácii. Či už patríte ku skúseným hráčom pokeru, alebo ste práve zasadli k stolu prvýkrát, vycibrite svoj herný štýl k dokonalosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1220
KeyWe – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: logický a párty – zhostite sa úlohy vtákov kivi pracujúcich na poštovom úrade a bok po boku s priateľom ťukajte telegramy, posielajte naliehavé správy, rozosielajte balíčky... skrátka udržujte poštu v chode.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1135
Crash Team Racing Nitro Fueled and Spyro Reignited Trilogy Bundle – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: pretekársky, arkády a logický – Crash Team Racing – remaster jediného poriadneho súpera Mario Kart. Spyro reignited Trilogy – hrdinský dráčik Spyro sa opäť vracia a tentoraz v novom kabáte.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1127
Iris Fall – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: adventúra a logický – logická adventúra zameraná na pohrávanie sa s perspektívou, hlavná hrdinka sa totiž dokáže presúvať medzi normálnym, trojrozmerným svetom a plochým svetom tieňov
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX980
Form / Twilight Path VR – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: logický, dobrodružný a VR
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX972
Peaky Blinders: Mastermind – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: adventúra a logický – vitajte v Birminghame! Dej sa odohráva tesne pred udalosťami prvej sezóny obľúbeného seriálu. Pripojte sa k Shelbyho gangu a sledujte vzostup Tommyho, ktorý úspešne odkrýva zlovestné sprisahanie.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX948
Sackboy A Big Adventure! – Special Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: dobrodružný, detský a logický – dokážeš zachrániť Craftworld pred bláznivým Vexom a jeho desivým zariadením Topsy Turver... a stať sa tak pleteným rytierom legiend? Special Edition obsahuje Sackboy plyšiaka, fyzický artbook, digitálny artbook, digitálny soundtrack, 4 kostýmy a 4 emotikony.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX931se
Oddworld: Soulstorm - Day One Oddition - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný, arkády a logický – Abe nie je typický hrdina, ktorého by ste očakávali. Nenosí zbrane, ani nie je trénovaný v žiadnom bojovom umení. Napriek tomu bude musieť čeliť nemožnej hrozbe proti stále násilnejším a manipulatívnejším mocnostiam, ktoré sa jeho a jeho rasu budú snažiť zničiť.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0024
Puyo Puyo Tetris 2: The Ultimate Puzzle Match – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – skladajte, reťazte a vytvárajte combá, ktoré vám zaistia cestu k víťazstvu v hre, ktorá spojila dve legendárne hry Puyo Puyo a Tetris do jednej. Poskytuje jedinečný zážitok návykovej logickej hry, ktorú si zamilujú hráči všetkých vekových kategórií.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX910
5,0
Trine: Ultimate Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, logický a párty, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – obsahuje všetky diely série Trine, vrátane najnovšieho Trine 4: The Nightmare prince
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX708
4,4
Moss – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: adventúra, dobrodružný, akčný, logická a VR – Quill je mladá myš, ktorá sníva o veľkom svete a dobrodružstve za hranicami svojho ospalého spoločenstva. Potom sa ale prebudí starodávna mágia a Quill sa náhle prepojí s ďalšou postavou – a to s tebou.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1033
The Sinking City – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný, logická a hororový – nikto vás nepovedie za ručičku. Keď nejakú stopu prehliadnete, ani sa to nedozviete. Keď niekoho z niečoho usvedčíte, hra vám neohlási, že nemáte pravdu. Všetko je len na vašom rozhodnutí.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX609
4,0
Tetris Effect - PS4 VR
Hra na konzolu – krabicová verzia, žáner: logická a VR – poriadne otestuj svoju myseľ a poteš svoje zmysly v novej odvážnej verzii tejto klasickej logickej hry. Ponor sa do úplne nového zážitku z hry Tetris s plne trojrozmernými svetmi, ktoré reagujú na tvoje hranie a ďalej sa podľa neho vyvíjajú. Hudba, pozadia, zvuky, špeciálne efekty – všetko, vrátane samotných tetrisových kociek pulzuje, tancuje, svieti a exploduje v perfektnom súlade tvoriacom jedinečný zážitok.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1032
4,0
Knowledge is Power Decades - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, žáner: logický a párty – prever svoje znalosti popkultúry s jedinečnou kvízovou hrou z radu PlayLink for PS4. Máš dosť inteligencie na to vystúpiť v tejto exkluzívnej kvízovej ??hre z radu PlayLink na vrchol? Prever svoje znalosti popkultúry od 80. rokov minulého storočia až po súčasnosť v zábavnej a bláznivej hernej show pre každého, ktorá ako ovládač využíva inteligentný telefón či tablet
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX438d
1,5
World of Warriors – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný a logická – zvolaj bojovníkov z Temple of Epics do jedinečných arén, kde sa musíš naučiť využívať okolité prostredie, ktoré môže pokojne zvrátiť celú bitku v tvoj prospech.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX501
4,7 33×
Frantics – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, detský a logický, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – vybojuj si slávu v bláznivých minihrách, ktoré moderuje poriadne prefíkaný šibal. Frantics je súprava 15 bláznivých minihier pre štyroch hráčov, v ktorých ťa čaká všetko od frenetických bitiek v aréne až po strategické ťahové súťaže.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX484
5,0
Life is Strange Before the Storm – Limited edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: adventúra a logický – edícia obsahuje: Epizódy 1–3, Artbook, originálny soundtrack CD, Bonus epizóda: „Farewell“, Mixtape Mode, Outfit pack, epizódu 1 z prvého titulu Life is Strange
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX469
4,9 11×
Hidden Agenda, Knowledge is Power, SingStar, Thats You - PS4
Hra na konzolu – krabicová verzia, žáner: akčný a logická – štyri hry zo série PlayLink na jednom disku
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX453
Erica - PS4
Hra na konzolu – s podporou PlayLink. Vydajte sa objaviť tajomstvo obklopujúce hlavnú hrdinku. Vaše rozhodnutia budú mať zásadný vplyv na priebeh celého pátrania.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX443
4,8 12×
Knowledge is Power – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: logický, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – chopte sa svojho inteligentného telefónu a porazte svojich priateľov pomocou správnych odpovedí na kvízové otázky
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX438
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Veľkosť hier sa dramaticky navyšuje, preto sa skôr či neskôr dostane k slovu rozšírenie kapacity vašej konzoly PlayStationu 5. Aký disk vo vyhotovení M.2 odporúčame?
Google vstúpil so svojou streamovacou službou Stadia na trh už koncom roka 2019, na Slovensku a v Českej republike je však Stadia dostupná až od decembra minulého roka. Ako hranie hier bez nutnosti vlastniť výkonný herný počítač alebo konzolu funguje, čo všetko na...
plošinovkaCreaks (Mini RECENZIA) – Oku lahodiaca puzzle plošinovka Tvorcovia z českého štúdia Amanita Design sú už roky preslávení perfektným audiovizuálom a humorom svojich hier, ktoré doteraz uplatňovali v point and click adventurách. V prípade Creaks ale ide o odklon od osvedčeného receptu na úspech a stávku na klasickú puzzle...
Someday You'll Return je česká príbehová adventúra s prvkami hororu, ktorá dokazuje, že aj s malým počtom autorov sa dá vytvoriť pútavý herný titul. Tu má projekt na svedomí dvojica z CBE Software Jan Kavan a Lukáš Medek, ktorým sa podarilo prepojiť svet reality so...
Vlani vývojári z nezávislého nórskeho štúdia Red Thread Games predstavili svoj najnovší noir indie počin s názvom Draugen odohrávajúci sa v Nórsku začiatkom 20. storočia. Ten ešte v tom istom roku dorazil na PC a nedávno sa ho dočkali aj majitelia konzol. Ak ste jedným...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií