Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Logitech BRIO 4K Stream Edition

Zobraziť katalóg
Logitech BRIO 4K Stream Edition
4,4 18 hodnotení
Webkamera – Ultra HD 4K video (4096×2160), zorné pole 90°–78°–65°, USB 3.0, univerzálna klipsa, kryt, puzdro
Kód:  JS038b3 Produktové číslo:  960-001194

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech BRIO 4K Stream Edition

 
logitech brio 4k stream edition

Jednoducho dokonalá webkamera.

Logitech BRIO

ultra hd rozlíšenie. hdr efekty.

Jedinečnú kombináciu elegancie a špičkovej kvality predstavuje táto webkamera Logitech BRIO 4K Stream Edition, ktorá je vytvorená za účelom prvotriedneho streamovania, a to aj v zhoršených podmienkach. Kamera totiž disponuje Ultra HD 4K rozlíšením a špeciálnou technológiou HDR, vďaka čomu dokáže zachytiť aj tie najmenšie detaily či vyvážiť zmeny jasu pri nerovnomernom nasvietení.

HLAVNÉ FUNKCIE

 
Logitech BRIO

DÔVERNE ZNÁME ROZVRHNUTIE KLÁVES

Patríte medzí náročných užívateľov? Žiadny problém. Kamera Logitech BRIO disponuje rozlíšením 4K Ultra HD pri 30 FPS alebo rozlíšením 1080p pri 60 FPS. Vďaka tomu je zaručená maximálna ostrosť a plynulosť. Navyše máte k dispozícii 5× zoom.

Logitech BRIO

DOKONALÉ VIDEO AJ V TMAVOM PROSTREDÍ

Kamera Logitech BRIO sa vie vysporiadať s prenosom za akýchkoľvek svetelných podmienok. S technológiou RightLight 3 doplnenou o HDR dokáže kamera vždy zmeniť parametre obrazu tak, aby bol výsledok dokonalý.

Logitech BRIO

FIREMNÁ CERTIFIKÁCIA

Kamera Logitech BRIO je certifikovaná pre aplikáciu Skype for Business, pripravená pre Teams a kompatibilná s Microsoft Cortana a Windows Hello.


Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie videa
4K (4096 × 2160 px) Hotovo!
Rozlíšenie fotografií až
13 Mpx Hotovo!
Vlastnosti
Autentické ostrenie (autofocus), Manuálne ostrenie, Sledovanie tváre, Korekcia pri slabom osvetlení, Optický zoom Hotovo!
Zorný uhol
90 ° Hotovo!
Hmotnosť
107 g Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa
4K (4096 × 2160 px) Hotovo!
Rozlíšenie fotografií až
13 Mpx Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Autentické ostrenie (autofocus), Manuálne ostrenie, Sledovanie tváre, Korekcia pri slabom osvetlení, Optický zoom Hotovo!
Zorný uhol
90 ° Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
107 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Podporované OS

Podporovaný operačný systém
Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS Hotovo!

Umiestnenie

Prichytenie
Na klip Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nemam otazku, len by som tu rad poznamenal ze tato webkamera ma starsi firmware (verzia 1.1) a niektore aplikacie (napr. Windows Hello) nepracuju spravne. Je problem sa ku firmweru dostat cez stranku logitech.com. Aplikaciu na aktualizaciu firmweru najdete na adrese: Odkaz do neznáma Treba hladat subor, ktory sa zacina "LogiBrioStreamFWUpdate_" a pokracuje verziou firmweru. Stiahnite a nainstalujte poslednu verziu (v case pisania je to 1.3). Po instalacii mi uz Windows Hello funguje ako ma.

Dobrý den, má kamera konektor USB nebo USB-C? Děkuji.

Dobry den, ak si zmenim nastavenia (napr FOV, ci farby) na PC csz logitech options, a potom kameru si pripojim k Android TV, ci k inemu PC/MAC/ .. , tak te nastavenia mi zostanu co som nastavil predtym na PC? Ja by som potreboval aby to vzdy bolo na mojej telke 65 stupnovy zaber a nie take sirokouhle. Dakujem.

Dobrý den , chci se zeptat zda k této kameře jdou připojit všechny mikrofony děkuji .Chtěl bych nahrávat a potřebuju kameru , která bude propojená s mikrofonem , abych mohl udělat videa na youtube co by jste mi poradili děkuji .

Tuší někdo jestli Zoom a Google Duo ui 4k@60Hz a využiji tak kvalitu teto kamery?

Dobrý den, potřeboval bych pro tuto kameru stojánek, aby mohla samostatně stát na stole. Jaký by jste doporčili? Děkuji.

Dobrý den, má tato kamera vestavěné mikrofony? Děkuji

zvládá kamera 60 fps ?

Je ku kamere pribalený statív alebo ho treba kúpiť? A ak áno aký by ste odporučili? Ďakujem

Koľko FPS má pri 4K? Nie náhodou len 30FPS?

123
Diskusia a poradňa k Logitech BRIO 4K Stream Edition
Príslušenstvo pre Logitech BRIO 4K Stream Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech BRIO 4K Stream Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech BRIO 4K Stream Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech BRIO 4K Stream Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech BRIO 4K Stream Edition.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií