Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Logitech ConferenceCam Connect

Zobraziť katalóg
Logitech ConferenceCam Connect
4,6 5 hodnotení
Webkamera – unikátny portable All-in-one video systém, video až 1920×1080, 4× Digitálny Zoom, Optika Carl Zeiss, NFC, BT, diaľkové ovládanie, kensington port, konektor USB
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JS046a5 Produktové číslo:  960-001034
Logitech ConferenceCam Connect 362,90 € Momentálne nedostupné

Logitech ConferenceCam Connect

Premeňte vašu rokovaciu kanceláriu na profesionálnu konferenčnú miestnosť. Že to nie je ľahké? Opak je pravdou, využite kvalitnú webkameru a konajte na vysokej úrovni s kolegami na druhom konci sveta. Vďaka kvalitnému vyhotoveniu a vynikajúcim funkciám si budete môcť užívať profesionálnych videí a audio prenosov každý deň.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Webkamera Logitech ConferenceCam Connect

Kľúčové vlastnosti


Ohromte vysokou kvalitou rokovania na diaľku

Vykonávajte video konferencie pre skupiny až so šiestimi osobami vo Full HD kvalite s rozlíšením 1920 × 1080 pixelov. Prostredníctvom funkcie 4× digital zoom budete schopní zaostrovať prezentácie kreslené na tabuľu do naozaj veľkého detailu. S ďalšou funkciou bude zabránené akémukoľvek rušeniu, šumom či skresleniu hlasu. A vy vždy čisto počujete prenášaný zvuk. Vynikajúci je tiež prijímač zvuku, hovorca môže hovoriť až zo vzdialenosti troch metrov a bude veľmi dobre vypočutý.

Pomocou bluetooth môžete ľahko a rýchlo zrkadliť obsah prezentácií z obrazovky vášho tabletu či mobilného telefónu na obrazovku vašich náprotivkov. Zariadenie bolo optimalizované na využívanie aplikácií ako Cisco Jabber, WebEx, Lync a Skype. Vďaka tomu budú vaše konferencie ešte dokonalejšie a profesionálnejšie. Pomocou diaľkového ovládača budete schopní ovládať pohľad kamery, zaostrenie a hlasitosť takmer odkiaľkoľvek.

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!
Vlastnosti
Redukcia okolitého ruchu, Autentické ostrenie (autofocus), Manuálne ostrenie, Optický zoom, Ovládanie na diaľku Hotovo!
Zorný uhol
90 ° Hotovo!
Šírka
7,5 cm Hotovo!
Výška
30,4 cm Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Redukcia okolitého ruchu, Autentické ostrenie (autofocus), Manuálne ostrenie, Optický zoom, Ovládanie na diaľku Hotovo!
Zorný uhol
90 ° Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,5 cm Hotovo!
Výška
30,4 cm Hotovo!
Hĺbka
7,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
766 g Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Podporované OS

Podporovaný operačný systém
Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS Hotovo!

Umiestnenie

Prichytenie
Voľne stojací Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem ke kameře delší USB kabel (https://www.alza.cz/premiumcord-usb-2-0-propojovaci-a-b-micro?dq=4590873) ale kamera s ním nefunguje, doporučíte mi nějaký jiný propojovací nebo prodlužovací kabel který bude s kameou kompatibilní? potřeboval bych alepsoň 4-5m. Děkuji

Hezký den, prosím o pomoc s otázkami: - má zařízení mikrofon? - umí se připojit k WiFi a fungovat samostatně na videokonference? - má v sobě vlastní zdroj - baterky - je možné připojit externí monitor, ideálně prosím o tip na nějaký monitor s baterkami, bez nutnosti mít napájení ze sítě Předem děkuji za pomoc.

Mozno deaktivovat bezdrôtový prenos prenosu dat a pripojiť zariadenie cez usb kablom k pc? Vsetka komunikácia by isla cez kabel...

Dobrý den, je k této kameře možné připojit externí (nejlépe Bluetooth) mikrofon? Děkuji

Dobrý den. V recenzích se píše něco o složitém instalaci softwweru, který ke těžko k nalezení. Kam se software musí instalovat a máte k dispozici tento odkaz? Děkuji.

opravdu kamera není kompatibilní s W10? Jaký je skutečně rozdíl medzi touhle Logitech a např. Genius WideCam F100 za cca 1.000Kč. Hledám kameru do konferenční místnosti pro 4-12 lidí a nevím, v čem je největší přidaná hodnota Logitech kamery za cca 12.000 Kč proti té Genius... Ani tá není kompatibilní s W10 dle popisu Děkuji za reakci

Dobry den kupil som si u vas tuto kameru a niekde som stratil usb kabel... Chcem sa opytat kde by som ho mohol zohnat ? Presne taky isty originalny logitech. Dakujem

Jaky je prosim nejsirsi pozorovaci uhel teto kamery? Dekuji, IB

Diskusia a poradňa k Logitech ConferenceCam Connect
Príslušenstvo pre Logitech ConferenceCam Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech ConferenceCam Connect. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech ConferenceCam Connect. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech ConferenceCam Connect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech ConferenceCam Connect.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií