PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech ConferenceCam Connect

Zobraziť katalóg
Logitech ConferenceCam Connect
4,6 5 hodnotení
Webkamera – unikátny portable All-in-one video systém, video až 1920×1080, 4× Digitálny Zoom, Optika Carl Zeiss, NFC, BT, diaľkové ovládanie, kensington port, konektor USB
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JS046a5 Produktové číslo:  960-001034
Logitech ConferenceCam Connect 352,90 € Rozbalené

Logitech ConferenceCam Connect

Logitech ConferenceCam Connect je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Premeňte vašu rokovaciu kanceláriu na profesionálnu konferenčnú miestnosť. Že to nie je ľahké? Opak je pravdou, využite kvalitnú webkameru a konajte na vysokej úrovni s kolegami na druhom konci sveta. Vďaka kvalitnému vyhotoveniu a vynikajúcim funkciám si budete môcť užívať profesionálnych videí a audio prenosov každý deň.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Webkamera Logitech ConferenceCam Connect

Kľúčové vlastnosti


Ohromte vysokou kvalitou rokovania na diaľku

Vykonávajte video konferencie pre skupiny až so šiestimi osobami vo Full HD kvalite s rozlíšením 1920 × 1080 pixelov. Prostredníctvom funkcie 4× digital zoom budete schopní zaostrovať prezentácie kreslené na tabuľu do naozaj veľkého detailu. S ďalšou funkciou bude zabránené akémukoľvek rušeniu, šumom či skresleniu hlasu. A vy vždy čisto počujete prenášaný zvuk. Vynikajúci je tiež prijímač zvuku, hovorca môže hovoriť až zo vzdialenosti troch metrov a bude veľmi dobre vypočutý.

Pomocou bluetooth môžete ľahko a rýchlo zrkadliť obsah prezentácií z obrazovky vášho tabletu či mobilného telefónu na obrazovku vašich náprotivkov. Zariadenie bolo optimalizované na využívanie aplikácií ako Cisco Jabber, WebEx, Lync a Skype. Vďaka tomu budú vaše konferencie ešte dokonalejšie a profesionálnejšie. Pomocou diaľkového ovládača budete schopní ovládať pohľad kamery, zaostrenie a hlasitosť takmer odkiaľkoľvek.

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!
Vlastnosti
Redukcia okolitého ruchu, Autentické ostrenie (autofocus), Manuálne ostrenie, Optický zoom, Ovládanie na diaľku Hotovo!
Zorný uhol
90 ° Hotovo!
Šírka
7,5 cm Hotovo!
Výška
30,4 cm Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Redukcia okolitého ruchu, Autentické ostrenie (autofocus), Manuálne ostrenie, Optický zoom, Ovládanie na diaľku Hotovo!
Zorný uhol
90 ° Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,5 cm Hotovo!
Výška
30,4 cm Hotovo!
Hĺbka
7,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
766 g Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Podporované OS

Podporovaný operačný systém
Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS Hotovo!

Umiestnenie

Prichytenie
Voľne stojací Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem ke kameře delší USB kabel (https://www.alza.cz/premiumcord-usb-2-0-propojovaci-a-b-micro?dq=4590873) ale kamera s ním nefunguje, doporučíte mi nějaký jiný propojovací nebo prodlužovací kabel který bude s kameou kompatibilní? potřeboval bych alepsoň 4-5m. Děkuji

Hezký den, prosím o pomoc s otázkami: - má zařízení mikrofon? - umí se připojit k WiFi a fungovat samostatně na videokonference? - má v sobě vlastní zdroj - baterky - je možné připojit externí monitor, ideálně prosím o tip na nějaký monitor s baterkami, bez nutnosti mít napájení ze sítě Předem děkuji za pomoc.

Mozno deaktivovat bezdrôtový prenos prenosu dat a pripojiť zariadenie cez usb kablom k pc? Vsetka komunikácia by isla cez kabel...

Dobrý den, je k této kameře možné připojit externí (nejlépe Bluetooth) mikrofon? Děkuji

Dobrý den. V recenzích se píše něco o složitém instalaci softwweru, který ke těžko k nalezení. Kam se software musí instalovat a máte k dispozici tento odkaz? Děkuji.

opravdu kamera není kompatibilní s W10? Jaký je skutečně rozdíl medzi touhle Logitech a např. Genius WideCam F100 za cca 1.000Kč. Hledám kameru do konferenční místnosti pro 4-12 lidí a nevím, v čem je největší přidaná hodnota Logitech kamery za cca 12.000 Kč proti té Genius... Ani tá není kompatibilní s W10 dle popisu Děkuji za reakci

Dobry den kupil som si u vas tuto kameru a niekde som stratil usb kabel... Chcem sa opytat kde by som ho mohol zohnat ? Presne taky isty originalny logitech. Dakujem

Jaky je prosim nejsirsi pozorovaci uhel teto kamery? Dekuji, IB

Príslušenstvo pre Logitech ConferenceCam Connect
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií