Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pro 12,9" – čierne

Zobraziť katalóg
Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pro 12,9" – čierne
Puzdro s klávesnicou – konektor Smart, podsvietené klávesy, funkcia automatického prebudenia a uspania tabletu, magnetické uzatváranie, PFI certifikácia
Kód:  MC059f1a Produktové číslo:  920-007831
Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pro 12,9" – čierne Predaj skončil

Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pro 12,9" – čierne


CREATE od Logitech predstavuje to najlepšie zo sveta klávesníc pre iPad Pro a významne rozšíri použiteľnosť celého tabletu. Využíva konektor Smart, vďaka ktorému už nie je potrebné kvôli spojeniu aktivovať Bluetooth ani žiadny proces párovania. Stačí iPad umiestniť do správnej pozície a je to!

Kľúčové vlastnosti

  • Konektor Smart odstraňuje nutnosť párovania aj použitie Bluetooth
  • Podsvietená klávesnica štandardných rozmerov s automatickým zapnutím/vypnutím
  • Odolná škrupina z eloxovaného hliníka s husto tkanou textíliou na povrchu
  • Dva komfortné uhly použitia na prácu i zábavu
  • Automatické zapnutie a uspanie pri zatvorení a otvorení puzdra
  • Výrezy na reproduktory aj kameru

Kvalita od firmy Logitech

Aj napriek tomu, že je klávesnica vybavená nastaviteľným podsvietením, nemusíte sa vôbec starať o jej napájanie, všetko zabezpečí konektor Smart na vašom iPade. Pripočítajte k tomu kostru puzdra zo špičkového eloxovaného hliníka a povrch z poliatiu a oteru odolnej husto tkanej textílie a hneď je všetko jasné. Toto je doplnok, ktorý vášmu iPadu predĺži životnosť, pridá mu štýl a ešte ho aj ochráni pred drobnými nárazmi.

To najlepšie pre iPad Pro

Klávesnica s nastaviteľným podsvietením nie je jediným tromfom tohto puzdra. K dispozícii je celý rad optimalizovaných ikon,  ktorými iPad ovládate. Bleskurýchly vstup na domovskú obrazovku, vyhľadávanie v iPade aj na webe, nastavenie jasu a kontrolu prehrávania zvuku i videa máte v končekoch prstov.

Všetko, na svojom mieste

Nie vždy však chcete pracovať, poďte sa zabávať! S tým vám zase pomôže druhý uhol zobrazenia, ktorý sa výborne hodí na sledovanie videa, hranie, či ručné písanie poznámok s využitím Apple Pencil. Funkciu, akou je napríklad automatické uspanie a prebudenie uloženého prístroja pri otvorení a zatvorení puzdra netreba vôbec spomínať, rovnako ako výrezy na reproduktory a kameru.


Parametre a špecifikácia:
Určenie: iPad Pro
Layout: UK, anglický
Klávesy: úplná veľkosť, rozstup 19 mm, zdvih 1,5 mm
Podsvietenie: nastaviteľné podsvietenie s automatickým zapnutím/vypnutím
Špeciálne klávesy: extra funkčný riadok s klávesovými skratkami iOS (domov, nastavenie jasu displeja, vyhľadávanie, prepínač jazyka, nastavenie podsvietenia klávesnice, ovládacie prvky médií, ovládanie hlasitosti, zapnutie/vypnutie a uspanie/prebudenie iPadu)
Certifikácia MFI/magnetické uzatváranie

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá se nějak docílit psaní vč. diakritiky? Něco jako je to přímo na iPadech po delším stisku písmenka se zobrazí další možné tvary nebo umí psát pouze a jen dle popisků na tlačítkách?

Diskusia a poradňa k Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pro 12,9" – čierne
Príslušenstvo pre Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pro 12,9" – čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech CREATE Smart Keyboard Case pro iPad Pro 12.9" - černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech CREATE Smart Keyboard Case für iPad Pro 12,9“- schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech CREATE Smart Keyboard Case für iPad Pro 12,9“- schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech CREATE Smart Keyboard Case 12,9"-es iPad Próhoz - fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií