Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Logitech G410 Atlas Spectrum US + HRA Tom Clancy s The Division

Zobraziť katalóg
Logitech G410 Atlas Spectrum US + HRA Tom Clancy s The Division
4,6 5 hodnotení
Klávesnica herná, mechanická, inteligentné podsvietenie, šikovný dock pre Android/iOS zariadenia s aplikáciou ARX Control, USB 2.0
Americká klávesnica
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  MC054m7b Produktové číslo:  920-008061
Logitech G410 Atlas Spectrum US + HRA Tom Clancy s The Division 120,08 € Použité

Logitech G410 Atlas Spectrum US + HRA Tom Clancy s The Division

Logitech G410 Atlas Spectrum US + HRA Tom Clancy s The Division je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Cenovo výhodná ponuka pre pravoverných hráčov. Klávesnica Logitech G410 Atlas Spectrum a hra Tom Clancy 'The Division prináša úsporu oproti kúpe každej položky zvlášť. Doprajte si v jednom balení prvotriedny herný nástroj a titul, ktorý definuje herný priemysel.

Logitech G410 Atlas Spectrum US

Logitech predstavuje nadupanú hernú klávesnicu G410 Atlas Spectrum. Oslní vás svojím futuristickým vzhľadom, RGB podsvietením, takmer okamžitou odozvou, výbornou kompaktnosťou a príjemnou ergonómiou. Súčasťou klávesnice je aj šikovný dock pre telefóny s operačným systémom Android či iOS.

Kľúčové vlastnosti

  • Mechanické Romer-G spínače s takmer okamžitou odozvou
  • Podsvietenie, ktoré si prispôsobíte svojmu obrazu
  • Vyhotovenie Tenkeyless bez numerickej klávesnice
  • Rozšírená herná skúsenosť vďaka Dock Arx Control
  • Herný mód aj multimediálne klávesy
  • Odolné klávesy testované na 70 miliónov stlačení

Integrácia s dockom Arx Control

Sledujte dôležité herné informácie a štatistiky priamo na displeji vášho inteligentného telefónu. Okrem herných záležitostí si dock poradí aj so zobrazením informácií o využití procesora, pamäte RAM a ďalších systémových prostriedkov. Upevniť ho môžete priamo ku klávesnici alebo ho presunúť kamkoľvek vás napadne.

Superrýchla odozva

Pri hraní hier je jedným z najdôležitejších parametrov práve odozva. Táto klávesnica využíva exkluzívne mechanické spínače Romer-G, ktoré sú rýchlejšie až o 25 % oproti klávesniciam s bežnými typmi spínačov a dosahujú tak rýchlosť odozvy iba 5 ms. Zároveň sa vyznačujú výbornou odolnosťou, takže vydržia roky dlhého hrania.

Prepracované podsvietenie

Logitech venoval pozornosť samotnému podsvieteniu klávesnice. Vyhrajte sa s vlastným nastavením širokospektrálneho RGB podsvietenia kláves pomocou aplikácie Logitech Gaming Software. Vyberte si až zo 16,8 miliónov farieb, vytvárajte farebné profily alebo si zmeňte intenzitu podsvietenia podľa ľubovôle. Označte si dôležité klávesy inou farbou ako ostatné, aby ste mali lepší prehľad napríklad o kúzlach alebo herných udalostiach, to všetko je teraz hračka.

Vyhotovenie Tenkeyless

Ako už názov vypovedá, ide o vyhotovenie, ktoré je o desať klávesov chudobnejšie. Na klávesnici nenájdete numerickú klávesnicu, za to na nej nájdete všetky herné klávesy, čím spĺňa normy pre profesionálne herné turnaje. Vďaka tomu je klávesnica ľahšia, kompaktnejšia a poskytuje výborný komfort, pretože máte obe ruky v prirodzenejšej polohe.

Multimédiá aj herný mód

Nechýba ani funkcia na ovládanie médií, ktoré sú ukryté pod klávesami F9 až F12. Pohodlne tak môžete zosilňovať alebo stlmiť zvuky, prípadne pozastaviť, opätovne spustiť alebo preskakovať skladby.

V hernom móde vás iste poteší funkcia deaktivácia systémových klávesov s logom Windows, čím sa vyhnete neželanému opusteniu hry, čo vás môže v horšej variante pripraviť o víťazstvo.

Tom Clancy 'The Division CZ

Skvele vykreslený New York a prístupný multiplayer vás čaká s týmto titulom, ktorý definuje herný priemysel. Tešiť sa môžete na špecifickú atmosféru New Yorku a do detailu prepracovaný svet s neuveriteľnou voľnosťou pohybu. Zbierajte rôzne súčiastky do vašich zbraní a postavte si tú správnu pomôcku na likvidáciu nepriateľov.

Kľúčové vlastnosti

  • Prvotriedna grafika New Yorku
  • Atmosféra veľkomesta vás úplne pohltí
  • Prepracovaný svet a úžasná voľnosť pohybu
  • Vytvorte mocná spojenectvo s okoloidúcimi alebo len tak tlachejte o maličkostiach
  • Ako člen záhranného tímu ste umiestnený do centra diania

Svet sa prepadá do temnoty

Všetko, čo ľudia vybudovali a na čom sa podieľali, sa prepadá do zabudnutia. Ocitáte sa v prostredí, kde neexistuje zdravotnícka starostlivosť, mobilní operátori nespájajú vaše hovory a internet nie je dostupný už vôbec. Ľudia sa musia starať sami o seba, čo vyvoláva anarchiu nevídaných rozmerov. Vy ste ako jeden z agentov záchranného tímu umiestnený do centra diania. Dostanete prevlek a oblečenie ostatných preživších a snažíte sa ich nasmerovať tou pravou cestou. Otázkou ostáva, ktorá cesta je tá pravá. K záchrane mesta a celého sveta vám pomáhajú špionážne hodinky nabité funkciami a váš batoh plný užitočných vecí.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Lokalizácia
Americká Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Americká Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
39,05 cm (390,5 mm) Hotovo!
Výška
18,52 cm (185,2 mm) Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je rozdíl mezi touto verzí a tou dražší verzí?

Zdravím, chcel by som sa spýtať ako to teda je s layoutom tejto klávesnice: podľa obrázkov ide o UK layout, no podľa základného popisu by malo ísť o US layout. Sekcia "Parametre a špecifikácia" tiež nie je veľmi nápomocná, keďže je presne taká istá ako pri https://www.alza.sk/logitech-g410-atlas-spectrum-us-d3991989.htm kde je podľa základného popisu a aj obrázkov klávesnica s US layoutom, no podľa Parametrov a špecifikácie ide o UK layout (úzky ľavý Shift a dvojriadkový úzky Enter).

Poprosil by som odborníka od Alza.sk o informáciu ku klávsnici Logitech. V balení bol aktivační kód na hru The Division. Bohužiaľ tento aktivační kód na ich stránke aktivovať nejde. Poprosil by som o radu čo s tým mám robiť a ako by sa dala táto hra vyzdvihnuť. Za prípadnú odpoveď ďakujem.

Príslušenstvo pre Logitech G410 Atlas Spectrum US + HRA Tom Clancy s The Division
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií