Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Logitech G433 Surround Sound Gaming Headset modrý

Zobraziť katalóg
Logitech G433 Surround Sound Gaming Headset modrý
4,4 5 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, s odnímateľným mikrofónom, kompatibilné s PC, PlayStation 4 a Xbox ONE, impedancia 32 Ohm, rozsah 20 Hz–20 kHz, menič 40 mm, pripojenie: 3.5 mm Jack, redukcia šumu, uzatvorená konštrukcia, kábel 2 m, modrá farba
Kód:  JL288g4c3 Produktové číslo:  981-000687 Stránky výrobcu
Logitech G433 Surround Sound Gaming Headset modrý Predaj skončil

Logitech G433 Surround Sound Gaming Headset modrý

Nová generácia herných slúchadiel G433 od renomovaného výrobcu Logitech zaujme predovšetkým pekným spracovaním, veľmi kvalitným zvukom a príjemnou cenou. Herné slúchadlá s mikrofónom Logitech 433 v modrej farbe sú skvelé ako pre použitie pri hraní rozličných hier, tak pre voľnočasové aktivity vďaka odnímateľnému mikrofónu.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Logitech G433 (modré)

  • Štýlový dizajn
  • Kvalitné podanie zvuku (citlivosť 107 dB)
  • Priestorový zvuk v spolupráci so spoločnosťou DTS
  • Káblové slúchadlá
  • Pohodlné náušníky
  • Frekvenčný rozsah 20 – 20000 Hz
  • Integrovaný mikrofón s aktívnym potlačením šumu
  • Dobrý pomer ceny a výkonu

Slúchadlá Logitech G433 sú kompatibilné s konzolami

Chcete si užívať kvalitný zvuk pri hraní na vašu konzolu? Žiadny problém, slúchadlá Logitech G233 podporujú napríklad konzoly: Nintendo Switch, PS4, Xbox One.

Náhlavný mikrofón môžete odpojiť

Po odpojení náhlavného mikrofónu sa slúchadlá automaticky prepnú na mikrofón umiestnený v ovládacom kábli. A vy tak môžete vyraziť do ulíc.

Priestorový zvuk 7.1

Vďaka priloženému USB prevodníku si môžete vychutnať 360 stupňový priestorový zvuk a zlepšiť tak svoju orientáciu v obľúbenej hre.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE, Nintendo Switch Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE, Nintendo Switch Hotovo!

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je potrebné pre využitie 7.1 zvuku pripojiť slúchadlá cez usb? alebo to funguje aj cez 3.5mm jack. Mám v pláne ich použiť na hernej konzole po pripojení do ovládača.

Diskusia a poradňa k Logitech G433 Surround Sound Gaming Headset modrý
Príslušenstvo pre Logitech G433 Surround Sound Gaming Headset modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G433 Surround Sound Gaming Headset modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G433 Surround Sound Gaming Headset Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G433 Surround Sound Gaming Headset Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G433 Surround Sound Gaming Headset - kék.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií