Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Logitech M325 Floral Spiral

Zobraziť katalóg
Logitech M325 Floral Spiral
Myš bezdrôtová, optická, 2.4GHz, 1x AA batérie, USB
21,28 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  MG103u92 Produktové číslo:  910-002410
Logitech M325 Floral Spiral 21,28 € Použité

Logitech M325 Floral Spiral

Logitech M325 Floral Spiral je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Bezdrôtová myš Logitech M325 bude vynikajúcim príslušenstvom každého notebooku.Je vybavená pokročilým optickým systémom Logitech Advanced, ktorý má na rozdiel od konvenčných riešení inak umiestnený senzor.Zmenou uhla snímače zbiera väčšie množstvo svetla a ponúka o poznanie lepšie snímanie aj na lesklých a hladkých povrchoch.Zároveň myška nepotrebuje tak intenzívny zdroj svetla, takže vydrží na jednu batériu až 18 mesiacov používania.K zvýšenej výdrži batérie jej napomáha aj inteligentný režim spánku.

Samozrejmosťou väčšiny polohovacích zariadení Logitech je skvelá ergonómia.U myši M325 tomu nie je inak.Ponúkne vám pokročilé tvarovanie, vďaka ktorému výborne padne do ruky.Navyše obsahuje pogumované časti, ktoré ešte navyšujú komfort používania.Tomu napomáha aj veľmi precízne spracované koliesko s hladkým chodom.

Komunikáciu myši s počítačom obstaráva miniatúrne USB prijímač Logitech Unifying, ktorého po zasunutí ťažko rozpoznáte v USB portu.Naviac s ním môžete spárovať naraz až šesť kompatibilných zariadení Logitech, napríklad rôzne myši, klávesnice alebo numerickej klávesnice.Vďaka tomu ušetríte USB porty vášho počítača a budete ich môcť využiť pre iné periférie.Prijímač prenáša dáta na roky overené a maximálne rezistentné frekvencii 2,4 GHz.Vďaka tomu sa nemusíte báť nežiaducich rušenie ani výpadkov signálu v nevhodný okamih.

Parametre a špecifikácie:

Tlačidlá:
2 + koliesko

Senzor:
Optický - Logitech Advanced Optical

Pripojenie:
Logitech Unifying prijímač pracujúci na 2,4 GHz
Rozhranie:USB

Podporované OS:
Microsoft Windows XP, Vista, 7
Mac OS X 10.5 a novšie
Linux

Farba:
Čierna a biela so vzorom

Obsah balenia:
Myš
Logitech Unifying prijímač
1x AA batérie
Užívateľská dokumentácia

Parametre a špecifikácia

Šírka
5,7 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
88 g Hotovo!
Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
5,7 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
88 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech M325 Floral Spiral
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií