AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech MX Master 3 Graphite

Zobraziť katalóg
Logitech MX Master 3 Graphite
4,8 176 hodnotení
Myš bezdrôtová, bluetooth a bezdrôtový USB prijímač, vhodná pre pravákov, laserová, 7 tlačidiel, 4000DPI, požívateľské profily, antracitová
Kód:  MG125e2d Produktové číslo:  910-005694

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech MX Master 3 Graphite

 
LOGITECH MX MASTER 3 GRAPHITE

Jednoducho dokonalá myš

Logitech MX Master 3

myš, s ktorou obslúžite viac pc

Špičková myš Logitech MX Master 3 je určená naozaj pre náročných používateľov. Geniálne navrhnuté ergonomické tvarovanie zabezpečí, aby vaše zápästie bolo v úplnej pohode aj po dlhom pracovnom dni pri PC. Navyše  budete ňou môcť ovládať až tri počítače súčasne a kopírovať/vkladať do nich obsah. Logitech MX Master 3 Graphite je optimalizovaná ako pre Windows, tak pre MAC a je doplnená pokročilými funkciami s presným, jednoduchým ovládaním, vrátane vlastného prispôsobenia.

HLAVNÉ FUNKCIE

 

UŽ TRETIA GENERÁCIA

Myš Logitech série MX Master vyhráva prakticky v každom porovnaní s konkurenciou. Tretiu generáciu možno porovnávať iba s predchádzajúcou – druhou. Aj tu však nová myš Logitech MX Master 3 presvedčivo víťazí.

Logitech MX Master 3 Graphite

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

ÚPLNE NOVÉ KOLIESKO

Prepracované koliesko využíva elektromagnetický mechanizmus, vďaka ktorému je možné skákať po krokoch alebo plynule rolovať rýchlosťou až 1 000 riadkov za sekundu.

Logitech MX Master 3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LOGITECH MX MASTER 3 IDEÁLNA PRE PRAVÁKOV

Logitech MX Master 3 je precízne tvarovaná pre maximálne intuitívne používanie. Všetky tlačidlá sú tak v ideálnom dosahu vašich prstov.

Logitech MX Master 3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

PRODUKTIVITA NA VIACERÝCH PC

Plynulé ovládanie viacerých počítačov súčasne je obľúbené najmä IT profesionálmi. Ľahko tak možno kopírovať súbory z jedného PC do druhého.

Logitech MX Master 3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LOGITECH DARKFIELD

Neuveriteľne presný laserový snímač Logitech Darkfield umožní bezproblémové fungovanie myši Logitech MX Master 3 Graphite dokonca aj na skle.

Logitech MX Master 3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LOGITECH MX MASTER 3 S VÝDRŽOU AŽ 70 DNÍ

Toto je naozaj skvelé. Myš má totiž vlastnú integrovanú batériu s kapacitou 500 mAh, ktorá funguje až 70 dní. Nabíjanie Logitech MX Master 3 prebieha vysokou rýchlosťou pomocou moderného konektora USB-C.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,4 cm Hotovo!
Výška
5,1 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
140 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Výdrž
70 d Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Antracitová Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den koupil jsem si tuto myš a slyšel jsem od kamaráda, že existuje internetová aplikace, která umožňuje nastavit funkce myši , ale bohužel mi neřekl název té aplkace proto se obracím na Vás mohu Vás poprosit o sdělení názvu té aplikace Předem děkuji za odpověď

Dobrý deň, akú má táto myš dĺžku, v parametroch je uvedené 8,4 cm, to je čo za nezmysel? Veď to nemá logiku, 8,4 je strašne málo na takúto myš, musí mať min. aspoň 10-11 cm, 8,4 je pre 10-12 ročné detičky, t.z. že je to hlúposť.

Dobrý deň, mám klávesnicu Logitech MX a používam ju aj na mac aj na windows. Ak si prikúpim túto myš, bude mi stačiť len usb a prípojka od klávasnice, alebo musím vložiť do zariadenia aj tú od myši? Vopred ďakujem za rýchlu odpoveď.

dobry den mam taky problem ked kliknem a podrzim lave tlacitko tak mys akoby sa nadstavila tak, ze ked znova kliknem a podržím lave tlacitko aby som vybral nejaký text, tak sa to chová akoby to chcelo otvorit stránku alebo subor ..nejde mi vybrat text bez toho aby to nerobilo :D dakujem

Zdravim, Mam klavesnicu MX keys a premyslam o kupe tejto mysky. Zaujmalo by ma ci sa mys automaticky prepne medzi PC pri prepnuti klavesnice, alebo musim jednotlivo prepinat klavesnicu aj mys (co by bolo dost otravne) Dakujem

Po roce a půl používání se na povrchu celé myši udělaly bublinky. Na internetu je to často zmiňovaný problém této myši. Je to ale něco co lze reklamovat?

Dobrý den, sháním bezdrátovou kvalitní myš, která se ale připojuje bez dodatečných usb přijímačů, prostě skutečně bezdrátově, napřímo před BT. Umí to tato myš? Jaký je rozdíl oproti myši Logitech MX Master z hlediska velikosti? U obou máte stejné rozměry, přitom jednu značenou jako M a druhou L, jsou velikostně tedy stejné? Děkuji za info. https://www.alza.cz//logitech-mx-master-d5216002.htm

Mám dotaz ke kolečku, režimy jsou jasné, ale např. pro cad potřebuji, aby fungovalo kolečko i po stlačení jako tlačítko. Lze to pomocí softwaru nastavit? A nemyslím tím to tlačítko nad kolečkem, to je pro práci nevhodné. Děkuji za odpověď.

Dobrý den chci se zeptat koupil jsem si myš a zaplatil ji převodem ale pak jsem ojednávku zrušil. Dostanu peníze zpět?

Dobrý den, koupil jsem myš Logitech MX Master 3. Je možné ji bezpečně nabíjet nabíječkou např. pro mobil Xiaomi, nebo jen přes USB počítače? Děkuji za odpověď.

123...
Diskusia a poradňa k Logitech MX Master 3 Graphite
Príslušenstvo pre Logitech MX Master 3 Graphite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX Master 3 Graphite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech MX Master 3 Graphite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech MX Master 3 Graphite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech MX Master 3 grafit.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií