AlzaBoxy Q1 PET

Logitech POP Home Switch Coral

Zobraziť katalóg
Logitech POP Home Switch Coral
Príslušenstvo – prepínač pre smart home, umožňuje ovládať osvetlenie, hudbu a ďalšie súčasti inteligentnej domácnosti, Bluetooth
Kód:  MH335a2b Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  915-000288

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech POP Home Switch Coral Predaj skončil

Logitech POP Home Switch Coral

Ovládanie domácnosti pre všetkých

Logitech predstavuje inteligentné riešenie pre jednoduché ovládanie osvetlenia a hudby prostredníctvom jediného tlačidla. POP Home Switch navyše umožňuje vytvárať komplexné profily, ktoré v sekunde zmenia atmosféru vašej domácnosti. Napríklad profil Movie Night stlmí intenzitu osvetlenia, zapne televízor a domáce kino, takže sa stačí len usadiť do sedačky a vychutnať si film.

Rozšírte možnosti svojej inteligentnej domácnosti

Kúpte si k svojej súprave ďalšie inteligentné tlačidlo POP Home Switch a ovládajte dotykom väčšie množstvo zariadení vo vašej domácnosti. Pre pohodlné ovládanie môžete využiť inteligentnú mobilnú aplikáciu POP, ktorá je dostupná pre systémy iOS a Android.

Jednoduchá inštalácia a ovládanie

Vďaka bezdrôtovej technológii a batériovému napájaniu je možné vypínač POP Home umiestniť naozaj kamkoľvek. Je to ľahké, zariadenie stačí pomocou priloženej obojstrannej lepiacej pásky pripevniť na stenu. Počas inštalácie sa vyhľadajú všetky kompatibilné zariadenia pripojené do siete a za okamih je vypínač pripravený na používanie.

Vytváranie profilov

Pop Home rozlišuje tri možnosti ovládania, ktoré možno nastaviť pomocou mobilnej aplikácie. Napríklad jedným kliknutím zhasnete alebo rozsvietite svetlá v určitej intenzite a farbe. Dvojitým poklepaním spustíte prehrávanie hudby cez Sonos a podržaním možno ovládať špecifickú oblasť, napríklad vonkajšie svetlá alebo zámky dverí.

Široká kompatibilita

Logitech POP Home Switcher je kompatibilný s inteligentnými žiarovkami Phillips Hue, Insteon, LIFX a Lutron. Hudba je streamovaná prostredníctvom technológie Sonos. Vďaka kompatibilite s inteligentnými platformami SmartThings, Belkin WeMo, Lutron a IFTTT máte široký výber medzi najrôznejším príslušenstvom pre ovládanie vašej inteligentnej domácnosti.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech POP Home Switch Coral Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech POP Home Switch Coral.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií