Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Logitech PTZ Pro Camera

Zobraziť katalóg
Logitech PTZ Pro Camera
4,0 1 hodnotení
Webkamera – video až 1920×1080, motorizované natáčanie hlavy kamery (260°)/naklápanie (130°) /10× bezstratový Zoom, Optika Carl Zeiss, diaľkové ovládanie, kensington port, konektor USB
Kód:  JS046a4 Produktové číslo:  960-001022

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech PTZ Pro Camera

Spoločnosť Logitech uvádza na trh jednu zo svojich vlajkových lodí medzi webkamerami. Toto zariadenie vytvorí profesionálnu atmosféru a vzhľad vašich dôležitých pracovných konferencií. Dokonalý obraz a zvuk bude prenášaný od vás k vášmu pracovnému partnerovi. Vytvorte adekvátne prostredie, v ktorom si budete pripadať ako pri rokovaní z očí do očí. Investíciou do nákupu tejto kamery ušetríte nemalé výdavky na pracovné cesty.

Kľúčové vlastnosti

Profesionálne konferencie

Webkamera sa veľmi dobre hodí na videokonferencie pre stredne veľké skupiny pracovníkov s počtom 10 až 15 osôb. Vďaka vysokej kvalite videokamery môžu byť vaše rokovania prenášané vo Full HD rozlíšení 1 920 × 1 080 pixelov. Ešte profesionálnejší prenos bude zabezpečený prostredníctvom optiky renomovanej firmy Carl Zeiss, ktorá umožňuje profesionálny 10× optický zoom. Kamera bola optimalizovaná na použitie pre aplikácie Lync, Cisco Jabber alebo Skype. Vďaka tomu bude prenos stabilnejší a ľahší ako kedykoľvek predtým.

Pomocou priložených komponentov môžete zariadenie jednoducho pripevniť na stenu. Produkt disponuje naozaj vynikajúcim kĺbom, ktorý dovoľuje otáčanie v širokom rozsahu. Vďaka tomu získate vždy ten správny prenosový uhol. Diaľkový ovládač vám dovolí z pohodlia kresla ovládať natočenie kamery, priblíženie zariadení alebo predvolené funkcie. Príslušenstvo Kensington lock-enabled dokáže bezpečne uzamknúť kameru na mieste a vy sa nemusíte viac strachovať o jej odcudzenie. Zariadenie sa k počítaču pripojí pomocou USB portu.

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!
Vlastnosti
Redukcia okolitého ruchu, Autentické ostrenie (autofocus), Manuálne ostrenie, Sledovanie tváre, Ovládanie na diaľku Hotovo!
Šírka
13 cm Hotovo!
Výška
13 cm Hotovo!
Hĺbka
15 cm Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Redukcia okolitého ruchu, Autentické ostrenie (autofocus), Manuálne ostrenie, Sledovanie tváre, Ovládanie na diaľku Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
13 cm Hotovo!
Výška
13 cm Hotovo!
Hĺbka
15 cm Hotovo!
Hmotnosť
590 g Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Podporované OS

Podporovaný operačný systém
Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné zakoupit náhradní dálkový ovladač k této kameře?

Diskusia a poradňa k Logitech PTZ Pro Camera
Príslušenstvo pre Logitech PTZ Pro Camera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech PTZ Pro Camera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech PTZ Pro Camera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech PTZ Pro Camera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Pro PTZ kamera.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií