PET PET

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White

Zobraziť katalóg
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White
Bluetooth reproduktor – stereo, 65Hz–20kHz, 90dBA, vodotesný (IPX7) a odolný voči nárazu, NFC, integrovaná Li-Ion batéria s kapacitou až 20h a 3600mAh
Kód:  MH330e1e Produktové číslo:  984-000736
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White Predaj skončil

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White


vypnuté
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM
 

Odolný bezdrôtový reproduktor

Hľadáte odolný bezdrôtový reproduktor, ktorý s vami môže byť napríklad aj pod vodou? Potom sa vám bude páčiť Logitech Ultimate Ears MEGABOOM v odolnej konštrukcii. Rozprúdi každú párty a ponúka sexy dizajn a 360° zvuk pre perfektný zážitok pri stretnutí viacerých ľudí. Neobmedzujte sa, počúvajte hudbu kdekoľvek!



Párty pri vode

Či už vonku prší alebo svieti slniečko, MEGABOOM sa nezastaví. Vezmite si ho na hory alebo aj na raft. Aj keby spadol do vody, tak sa nič nedeje. Jeden meter pod hladinou totiž vydrží až pol hodiny. Hudba sa streamuje vďaka úspornej technológií Bluetooth, ktorá má dosah až 30 m. Stačí stiahnu aplikáciu pre iOS a Android a môžete začať prehrávať vašu hudbu.

vypnuté
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM
 


vypnuté
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM
 

Vhodný aj pre telefónne hovory

Bluetooth reproduktor Logitech Ultimate Ears MEGABOOM vám umožní nielen počúvanie hudby, ale aj vybavovanie telefónnych hovorov. Zábava je v plnom prúde a vám zazvoní telefón? Žiadny problém, vďaka vstavanému viacsmerovému mikrofónu môžete svoj hovor vybaviť a navyše ho môžete aj zdieľať s ostatnými.



Kľúčové vlastnosti

  • Vode a prachu odolný bezdrôtový reproduktor
  • Perfektný pre počúvanie hudby pri vode, na horách a pod.
  • Jeden meter pod vodou vydrží 30 minút
  • 360° zvuk - hudbu si užijú všetci okolo
  • Dvakrát kliknite a skladba sa automaticky prepne
  • Svieži dizajn pre dokonalú atmosféru
 

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Nirvana White.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií