Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Logitech Ultimate Ears ROLL - Volcano

Zobraziť katalóg
Logitech Ultimate Ears ROLL - Volcano
4,8 8 hodnotení
Bluetooth reproduktor bezdrôtový bluetooth, 108Hz-20 kHz, 85 dB, vode (IPX7) a nárazuodolný, integrovaná Li-Ion batéria s výdržou až 9 h
Kód:  MH330h1a Produktové číslo:  984-000505
Logitech Ultimate Ears ROLL - Volcano Predaj skončil

Logitech Ultimate Ears ROLL - Volcano

Kamarát pre párty vášho života

Reproduktor UE Roll vám aj napriek svoju nízkej váhe aj veľkosti zaistí hodiny zábavy. Životnosť batérie je 9 hodín a bezdrôtový dosah 20 m. Vďaka tomu vydrží na každej párty žúrovať tak dlho, ako vy (ale pravdepodobne aj dlhšie).


Navrhnutý pre bláznivý životný štýl

Máte radi výlety na pláž? Milujete počúvanie hudby v sprche a radi tancujete v rieke? Alebo vás jednoducho iba láka vyšplhať sa na vodopád, alebo ho splaviť na kajaku? Vďaka vodovzdornosti UE Roll nie je nič z toho problém. Vezmite ho so sebou pokojne aj na turnaj v bahenných zápasoch.


Pripravený na každé dobrodružstvo

UE Rol je pripravený vyraziť s vami na každú vašu výpravu. Vďaka svojej kompaktnej veľkosti a nízkej hmotnosti ho sebou môžete vziať napríklad aj na výlet do džungle.


Každým dňom úžasnejší

Vďaka aplikácii, ktorá je ušitá reproduktoru priamo na mieru, si užijete ešte viac zábavy. Aplikácia sa neustále obnovuje, preto máte prístup k stále novším funkciám.

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jedná se o ue roll 1 nebo už o verzi 2 ? Děkuji

Dobrý den , chtěl bych se zeptat jestli tento reproduktor hraje dostatečně nahlas a dobře?

Dobrý den jaký výkon v RMS má tento reproduktor ?

Diskusia a poradňa k Logitech Ultimate Ears ROLL - Volcano
Príslušenstvo pre Logitech Ultimate Ears ROLL - Volcano
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears ROLL - Volcano. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears ROLL - Volcano. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears ROLL - Volcano. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Ultimate Ears ROLL - Vulkán.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií