Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey

Zobraziť katalóg
Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey
Bluetooth reproduktor – vode (IPX7) a nárazu odolný, integrovaná Li-Ion batéria s výdržou až 10 hodín
Kód:  MH330c2a6 Produktové číslo:  984-000856 Stránky výrobcu
Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey Predaj skončil

Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey

Logitech logo

Kvalitný zvuk bez zbytočných káblov

WONDERBOOM

Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey

Jedinečný zvuk a dlhá výdrž batérie

Špeciálna konštrukcia reproduktora Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey sa postará o priestorový 360° zvuk, ktorý zaistí naozaj jedinečný zážitok z hudby. Výdrž batérie je až 10 hodín, čím obstaráte naozaj poriadnu dávku hudby. Na nabitie tohto bezdrôtového reproduktora vám pritom stačí len 2,8 hodiny. Dobíjanie prebieha prostredníctvom klasického micro USB kábla, ktorý je súčasťou balenia.

Reproduktor odolný proti prachu a vode

Reproduktor Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM disponuje certifikáciou IPX7, ktorá predstavuje odolnosť proti prachu a vode. Ponorenie zvládne do 1 metra hĺbky až na 30 minút. Moderný dizajn zaisťuje tiež jednoduché ovládanie pomocou originálnych tlačidiel.

Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey

Výdrž 10 hodín a dosah 33 metrov

Bezdrôtový reproduktor Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM je možné vďaka bezdrôtovej technológii Bluetooth ľahko prepojiť so smartfónmi, tabletmi alebo počítačmi. Dosah bezdrôtového signálu je až 33 metrov, vďaka čomu si môžete hudbu užiť kedykoľvek a kdekoľvek. Reproduktor WONDERBOOM je tiež možné spárovať až s 8 zariadeniami, medzi ktorými je možné ľubovoľne prepínať.

Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kolik ma watu

Diskusia a poradňa k Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey
Príslušenstvo pre Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM Stone Grey.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií