Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LOGUS90 Napájanie PoE + Wifi do krabice

Zobraziť katalóg
LOGUS90 Napájanie PoE + Wifi do krabice
Adaptér Komplet pre bezdrôtové pripojenie LARA do inštalačnej krabice
Kód:  LGS2h Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  5224
LOGUS90 Napájanie PoE + Wifi do krabice Predaj skončil

LOGUS90 Napájanie PoE + Wifi do krabice

Adaptér LOGUS90 je určený pre inštaláciu do existujúcich domov či bytov. Používa sa všade tam, kde nie je možné vykonávať stavebné úpravy alebo akýmkoľvek spôsobom pripojiť LARA do siete internet LAN káblom. Sada obsahuje napájací zdroj, ktorý pripojíte priamo na prívodný kábel a AirGateway pre bezdrôtové pripojenie LARA k sieti internet. Inštalácia je prispôsobená pre štandardnú hlboké inštalačnej krabice, sada zaberá dve miesta v inštalačnej krabici (mimo LARA a reproduktorov).

  • Jedná sa o bezdrôtové pripojenie LARA.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOGUS90 Napájení PoE + Wifi do krabice . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LOGUS90 PoE + Wifi in der Box. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LOGUS90 PoE + Wifi in der Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LOGUS90 Napájení PoE + Wifi do krabice .
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií