AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

Ochrana vlasov pred slnkom

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky

Silné slnečné UV žiarenie vlasy vysušuje a uberá im pružnosť aj lesk. Poškodiť ich môže aj slaná a chlórovaná voda. Používajte v lete kozmetiku na ochranu vlasov pred slnkom, aby vaše vlasy boli krásne po celý rok. Pomôžeme vám s výberom.

Pokračovať

Ako vybrať prípravok na ochranu vlasov pred slnkom?

Na lepšiu orientáciu, väčšina prípravkov na ochranu vlasov pred slnkom, nesie označenie SUN. Vyberať môžete z rôznych druhov kozmetiky, ktorá vlasy pred slnkom ochráni.

Druhy ochrany vlasov pred slnkom

  • Šampóny – vlasy účinne zbavujú chlóru, piesku a soli, nevysušujú ich. Zároveň vlasy vystavené slnku vyživujú a regenerujú. Šampóny starajúce sa o vlasy vystavené slnku často obsahujú vitamín E a prírodné oleje.
  • Kondicionéry a balzamy – vlasom vystavovaným slnku dodávajú výživu, regenerujú a hydratujú ich. Často v nich nájdete obsah vitamínov, minerálnych látok a prírodných výťažkov.
  • Vlasové mlieka – vlasy hydratujú a vyživujú veľmi podobne, ako telové mlieka vašu pokožku. Zvyčajne sa predávajú vo forme spreja a do vlasov ich len votrite. Vlasy sú potom odolnejšie.
  • Vlasové spreje a oleje – vlasy chráni pred UV žiarením. Často obsahujú látky, ktoré zabraňujú krepovateniu a lámanie vlasov, dodávajú im lesk.
  • Masky na vlasy – prvá pomoc pre vlasy, ktoré už vysušené alebo poškodené sú a ešte budú vystavené slnku. Tieto masky vlasom dodávajú hĺbkovú výživu a hydratáciu, uhladzujú ich a regenerujú od korienkov až ku končekom.
  • Stylingové prípravky – ide zvyčajne o prípravky s mierne tužiacimi vlastnosťami (spreje alebo krémy), ktoré po aplikácii vlasy vyhladzujú, dodávajú im lesk alebo plážový vzhľad a zároveň vlasy chránia pred UV žiarením.

Ako druhy ochrany vlasov pred slnkom kombinovať?

  • Pred pobytom na slnku – môžete použiť stylingový prípravok, vlasový sprej alebo olej.
  • V priebehu slnenia – použitie vlasového spreja alebo oleja by sa malo v priebehu dňa opakovať. Ochrana vlasov sa tak znovu aktivuje a nedôjde k ich poškodeniu.
  • Po pobyte na slnku – slnenie je pre vlasy aj pleť záťaž. Preto by mal večer, po pobyte na slnku, prebehnúť rituál určený na doplnenie hydratácie a výživy pre vaše vlasy. Vlasy umyte šampónom určeným na starostlivosť po opaľovaní, doplňte kondicionérom na vlasy vystavené slnku. Ďalej môžete použiť hĺbkovo hydratujúcu masku určenú po slnení a na záver vlasové mlieko na vlasy, ktoré sú vystavované slniečku.

Tipy na letnú starostlivosť o vlasy

  • Používajte pokrývku hlavy. Chráni vlasy pred poškodením a hlavu pred úpalom.
  • Po kúpaní v mori či v bazéne si vlasy čo najskôr umyte vodou z vodovodu.
  • Vlasy nechajte po kúpaní voľne preschnúť, okamžité stiahnutie do vrčkoča alebo drdola im škodí.
  • Zvýšenú ochranu pred slnkom potrebujú farbené vlasy. Slnečné lúče môžu skrátiť životnosť farby, navyše sú farbené vlasy náchylnejšie k vysušovaniu.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
KÉRASTASE Soleil Maque Apres-Soleil 200 ml - Maska na vlasy Varianty
4,5
KÉRASTASE Soleil Maque Apres-Soleil 200 ml
Maska na vlasy pre ženy, oplachová, určená na všetky typy vlasov a normálne, objem 200ml - 189,50 €/1 l
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KSVL4582
KÉRASTASE Soleil Huile Sirene 150 ml
Olej na vlasy – na všetky typy vlasov, bezoplachová starostlivosť, na hydratáciu, väčší lesk, regeneráciu, objem 150 ml, pre ženy - 212,67 €/1 l
31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KSVL4581
KÉRASTASE Soleil Créme UV Sublime 150 ml - Krém na vlasy Varianty
KÉRASTASE Soleil Créme UV Sublime 150 ml
Krém na vlasy výživa, lesk, na rozčesávanie, bez fixácie - 179,33 €/1 l
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KSVL4620
styling vlasovVlasový styling na dokonalú úpravu vlasov Úprava vlasov, čiže vlasový styling sa nezaobíde bez kvalitných prípravkov, ktoré nielenže pomôžu dotvoriť výsledný požadovaný účes, ale taktiež dodajú vašim vlasom potrebnú výživu, objem či lesk. Ako sa však v ponuke stylingových prípravkov vyznať a vedieť napríklad,...
Dôvody na výrobu domáceho šampónu? Ekológia, finančná úspora, zdravie či akútny nedostatok šampónu a zatvorené obchody. Výroba domáceho šampónu nie je ťažká, dá sa stihnúť aj za niekoľko minút. Máme pre vás hneď niekoľko návodov: skúste bylinný šampón napríklad zo...
Opaľovacie prípravky nie sú zbytočnou vymoženosťou. Naozaj pomáhajú chrániť naše telo pred škodlivými následkami slnečného žiarenia. Ponúkame vám rady, ako opaľovacie krémy a mlieka správne používať, aby ste dosiahli ich najvyššiu účinnosť nielen u seba, ale aj u...

Ochrana vlasov pred slnkom

V kategórii Ochrana vlasov pred slnkom máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Ochrana vlasov pred slnkom – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné ochrana vlasov pred slnkom
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií