Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LowePro SlingShot 200AW Bordeaux Chestnut Brown

Zobraziť katalóg
LowePro SlingShot 200AW Bordeaux Chestnut Brown
Puzdro na fotoaparát - vnitřní rozměr 22 x 15 x 30 cm
Kód:  LW201d Produktové číslo:  E61PLW35318
LowePro SlingShot 200AW Bordeaux Chestnut Brown Predaj skončil

LowePro SlingShot 200AW Bordeaux Chestnut Brown

Vynikajúco riešená brašna aj batoh v jednom opatrený jedným ramenným popruhom a určený pre spoľahlivú ochranu a rýchly prístup k fotoaparátu. Naviac s dostatočným priestorom pre uloženie všetkých potrebných vecí na cesty, kde sa určite zmestí aj blesk, ďalšie objektívy, drobnejšie príslušenstvo aj osobné veci. V tejto verzii je s vyhradeným miestom pre fotoaparát o veľkosti 22 x 15 x 30 cm, takže uložíte pohodlne fotoaparát s nasadeným 200 mm objektívom. Batoh je vyrobený z vodeodolnej micro látky ripstop nylon a 600D TXP zaručujúce maximálnu odolnosť.

Parametre a špecifikácie:

Vnútorný rozmer:
22 x 15 x 30 cm

Materiál:
Ripstop nylon a 600D TXP

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LowePro SlingShot 200AW Bordeaux Chestnut Brown. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LowePro SlingShot 200AW Bordeaux Chestnut Brown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LowePro SlingShot 200AW Bordeaux Chestnut Brown. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LowePro SlingShot 200AW Bordeaux Chestnut Brown.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií