PET AD homeoffice

LTLM D7 premium

Zobraziť katalóg
LTLM D7 premium
3,6 102 hodnotení
Tablet - Arm Cortex A7 1.5GHz dual core, dotykové 7" LCD, 1024x600, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microUSB, kamera, WiFi, Google Android 4.4
Kód:  LTL101d8 Stránky výrobcu

LTLM D7 premium

Teraz si môže tablet zaobstarať naozaj každý. Cenovo veľmi atraktívny tablet so 7-palcovým displejom je kompaktné zariadenie, ktoré sa stane vaším parťákom vo voľnom čase. Surfujte po internete, sledujte videá a hrajte hry. Doma v kresle aj všade na cestách vám bude vždy k dispozícii.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LTLM D7 premium

Ideálna veľkosť displeja

Jemný displej s veľkosťou 7 palcov a rozlíšením 1024 × 600 px je svojou veľkosťou skvelým kompromisom medzi malým displejom, ktorý ľahko strčíte do akejkoľvek batožiny, a veľkým panelom vhodným pre zmysluplnú prácu s tabletom.


Úložný priestor a dostatočný výkon

Posaďte sa do kresla a vychutnajte si bezdrôtové pripojenie so zabudovanou kartou WiFi. O plynulý chod aplikácií sa stará mobilný dvojjadrový procesor Cortex A7. Komunikujte s priateľmi cez prednú webovú kameru napríklad pomocou aplikácie Skype. Svoje dáta uložíte do vnútornej pamäte veľkosti 8 GB, čo určite stačí pre slušnú zásobu aplikácií. Hudbu, videá, knihy a ostatné súbory si môžete vziať aj na pamäťovú kartu Micro SD s maximálnou veľkosťou 32 GB.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LTLM D7 premium

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Google Android 4.4

Priama cesta k zábavným aplikáciám

Jeho ovládanie prstami si rýchlo obľúbite, moderné prostredie systému Google Android 4.4 je veľmi prepracované a intuitívne. Jedným dotykom prsta sa dostanete k tisícom aplikácií zadarmo. Hrajte najrôznejšie hry, komunikujte s priateľmi alebo sledujte dianie vo svete - v širokej ponuke najrôznejších aplikácií nájdete všetko, čo vám uľahčí prácu či zábavu.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Rád bych propojil notebook, který má poškozený a nezobrazující monitor (jinak stroj sám o sobě jde), s tabletem. Je možné, abych mohl používat klávesnici mechanicky z notebooku a monitor z tabletu (např tablet LTLM)? Případně jaký kabel budu potřebovat. Pokud by to nešlo, mám obdobný dotaz, ale místo tabletu použít mini-notebook. Děkuji za Vaši odpověď S pozdravem Leoš Bezkočka

Dobry den chcel by som sa spitat na tablet ltm 7 palcovy co mate v akcii za 44 euro ci sa tam da dat aj simkarta do telefonu

Dobrý den, podporuje tento tablet USB-HOST a OTG? https://www.alza.cz/ltlm-d7-premium-d2271686.htm Děkuji za odpověď Dalibor Daneš

Zvládá tento tablet různé hry? Candy crush,PixWords...atd?

Diskusia a poradňa k LTLM D7 premium
Príslušenstvo pre LTLM D7 premium
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LTLM D7 premium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LTLM D7 Premium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LTLM D7 Premium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LTLM D7 premium.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií