Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LTLM ID-K97 Quadro

Zobraziť katalóg
LTLM ID-K97 Quadro
2,8 5 hodnotení
Tablet - Arm Cortex A9 1.2GHz quad core, dotykové 9.7 "LCD 1024x768, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSDHC, micro USB, HDMI, 2x webkamera, Wi-Fi, Bluetooth, batéria 6000mAh, Google Android 4.1.1 + Linux3.4
Kód:  LTL106 Produktové číslo:  ID-K97 Quadro

LTLM ID-K97 Quadro

Tablet LTLM ID-K97 má bohatý výkon a univerzálne vybavenie za dostupnú cenu. Svetom zábavy vás pretiahne systém Google Android 4.1.1, S ktorým získate prístup k tisícom aplikácií a hier. Tie vám spríjemní život a eliminuje nudné chvíľky. 4jádrový procesor a 1 GB operačnej pamäte poskytnú ideálne podmienky pre multitasking a pre aplikácie náročné na systémové prostriedky. Medzi ne sa určite počítajú aj hry s detailne prepracovanou grafikou.

S HDMI konektorom prenesiete obraz a zvuk aj na televíziu, a plne tak zastúpite multimediálny prehrávač, či už vašich súborov či pre streaming internetových videí. K účely hudobného či filmové prehrávača je tiež lákavé množstvo dostupnej pamäte. Zahŕňa zabudovaných 8 GB, Samozrejme slot pre Micro SDHC karty a Micro USB s funkciou OTG. Dostatok dátového priestoru je teda zaručený.

S pribalenú redukciou pripojíte aj flashdisky, externé disky s vlastným napájaním, 3G modem a iné periférie. Klávesnicu je možné pridať bezdrôtovo cez Bluetooth. Súčasťou tabletu je webkamera, Aby ste zostali v kontakte s priateľmi. Ak sa s nimi chcete podeli o zážitky a novinky na sociálnych sietí, iste príde vhod zabudovaný fotoaparát pre názornú ilustráciu. Použiť možno aj ako kameru pre zaznamenanie neopakovateľných situácií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LTLM ID-K97 Quadro
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LTLM ID-K97 Quadro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LTLM ID-K97 Quadro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LTLM ID-K97 Quadro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LTLM ID-K97 Quadro.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií