Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Luminette Drive

Zobraziť katalóg
Luminette Drive
Infralampa – svetelná terapia pri riadení automobilu, stačí 20 minút denne, nezasahuje do riadenia, zlepšenie nálady a energie za 4-6 dní, úprava poruchy spánku za 10-15 dní, jednoduchá montáž, magnetické upínanie k tienidlu, nastaviteľný uhol, 3 intenzity svetla, dĺžka relácie 20-45 minút, indikátor intenzity a batérie, USB-C, integrovaná nabíjacia batéria, v súlade s medzinárodnou normou CEI 62471, neobsahuje UV ani infračervené svetlo
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  LUMST701 Produktové číslo:  05419980037701
Luminette Drive 101,90 € Momentálne nedostupné

Luminette Drive

Vychutnávajte si svetelnú terapiu s Luminette Drive, ktorú stihnete cestou do práce pri vedení automobilu. Stačí používať iba 20 minút raz denne.

Skvelý pomocník pri nočných jazdách

Modré svetlo je veľkým pomocníkom počas nočných jázd. Bolo dokázané, že svetelná terapia je najlepším spôsobom na zvýšenie bdelosti a má rovnaké účinky ako šálka kávy.

Jednoduché pripevnenie

Vďaka magnetickému upínaciemu systému k tienidlu je upevnenie naozaj jednoduché a dá sa veľmi ľahko odopnúť. Tiež je možné jednoducho nastaviť uhol.

Použitie a výsledky

Odporúčané použitie Luminette Drive je raz denne. Môžete si vybrať medzi tromi rôznymi intenzitami svetla, od ktorých sa odvíja dĺžka jednotlivých relácií. Cyklus sa pohybuje od 20 minút (pri maximálnej intenzite) do 45 minút (pri minimálnej intenzite). Účinky Luminette Drive pocítite už o 4 až 6 dní. Ak chcete využívať svetelnú terapiu na nápravu poruchy spánkových fáz, výsledky sa dostavia medzi 10 až 15 dňami.

Bezpečnosť

Certifikované a klinicky overené. Zariadenie je klasifikované ako zariadenie bez rizika pre oči podľa štandardu IEC 62471. Neprekáža vám pri vedení a navyše svetlo emitované Luminette neobsahuje UV ani infračervené žiarenie.

Kľúčové vlastnosti infra lampy Luminette Drive

  • Zvyšuje bdelosť, dodáva energiu a zlepšuje náladu
  • Jednoduchá úprava uhla
  • Tri voliteľné intenzity svetla so zodpovedajúcim časom relácie (20 až 45 minút)
  • Účinky je možné pozorovať o 4 – 6 dní
  • Indikátor nabíjania batérie
  • Indikátor intenzity svetla
  • Magnetický upínací systém k tienidlu
  • Nezasahuje do riadenia
  • Konektor USB-C
  • Tlačidlo Vyp/Zap

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko, USA, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Funkcie
Nastaviteľný uhol naklonenia Hotovo!
Záložná batéria
Nie Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko, USA, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Nastaviteľný uhol naklonenia Hotovo!
Záložná batéria
Nie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Luminette Drive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Luminette Drive. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Luminette Drive. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Luminette Drive.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií