Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Lytro ILLUM

Zobraziť katalóg
Lytro ILLUM
Doručenie na
predajňu zadarmo
Digitálny fotoaparát CMOS snímač, rozlíšenie 40 megaray, svetelnosť F/2, 8x optický zoom, integrovaný ND filter, ISO 80-3200, dotykový 4 "LCD displej, telo zo zliatiny horčíka a hliníka, SW pre úpravu a prevod
1 333,28 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  LY001x Produktové číslo:  ILLUM Stránky výrobcu

Lytro ILLUM

Lytro ILLUM je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Stvorený ako jednička

Nový špeciálne vyrobený snímač s rozlíšením 40 Megaray , Lytro patentovanou technológiou mikro šošoviek umožňuje zachytiť farbu, intenzitu a smer svetla prichádzajúceho do fotoaparátu. Tým, že zachytí a dokáže využiť silu celého svetelného poľa, fotografi môžu vykresliť nielen prierez reality, ale autentické interaktívne okno do ich sveta .

Krajšie fotografie už snáď ani nekúpite

Lytro ILLUM vytvára "Živé obrázky" tým, že prináša výkon 3D počítačovej grafiky do fotografie a odkrýva tak úplne nové možnosti pre vizuálne vyjadrovanie. Jedinečný snímač a objektív navrhnutý spoločnosťou Lytro doteraz poskytujú nemožný optický výkon . Vďaka zachyteniu celého svetelného poľa môže Lytro robiť neuveriteľné veci, ako napríklad zaostriť snímky až po ich obstaranie. Zmena uhla pohľadu (Perspective Shift) umožňuje meniť uhol , z ktorého bola snímka odfotografovaná.

Fotenie s Lytro ILLUM je radosťou

Fotoaparát ponúka light field snímač schopný zachytiť až 40 - megaray, objektív s 8x optickým zoomom , ohniskovou vzdialenosťou 30 - 250 mm , konštantný clonou f/2.0 , Macro 1: 3 a vysokorýchlostnú závierku schopnú zmraziť pohyb v širokej škále podmienok. Po zachytení obrazu dovolí platforma inovatívneho softvéru fotografovi upraviť aspekty snímok, ktoré boli predtým pevne dané, ako je zaostrenie, naklonenie, posun perspektívy a hĺbka ostrosti .

Všestrannosť a kompatibilita

Okrem možnosti úprav atribútov snímke po jeho zachytenie dovoľuje softvérová platforma fotoaparátu Lytro ILLUM užívateľom prezerať obrázky v 3D , vytvárať vlastné animácie , exportovať snímky do bežných formátov ako je JPEG a zdieľať ich na webe alebo v mobilných zariadeniach. Workflow Lytro ILLUM je navyše kompatibilný s obľúbenými programami na úpravu fotografií ako je Adobe Photoshop a Lightroom, alebo Apple Aperture. Vďaka tomu môžu fotografi pri práci využívať nástroje, ktoré už poznajú a milujú.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
31,36 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Snímač

Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
31,36 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
30 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
250 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/2 Hotovo!
Optický zoom
8 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
4" (10,16 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný, Dotykový Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, USB kábel, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím odpoveď: Ako dlho vydrží batéria - asi na koľko fotiek. Ma to v sebe zabudovaný blesk Ak nie aký k nemu ide. MA to aj automatické zaostrovanie. Ja slabo vidím a preto kladiem tieto otázky.

Príslušenstvo pre Lytro ILLUM
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií