Mac Pro

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Apple
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Apple Mac Pro je najvýkonnejší počítač v ponuke cupertinskej spoločnosti. Je určený pre najnáročnejších používateľov, grafikov, konštruktérov, editorov a iných tvorcov. Prečítajte si, čím sa okrem jedinečnej konštrukcie a extrémneho výkonu poslednej generácie počítačov, Apple Mac Pro vyznačuje.

Pokračovať

Apple Mac Pro – nekompromisný stolný PC

Apple Mac Pro 4. generácie vás ohromí ešte pred samotným nákupom. K dispozícii totiž máte takmer neobmedzené možnosti konfigurácie parametrov – ľahko zostavíte domáci počítač na editáciu multimédií, ale aj pracovnú stanicu s nekompromisným výkonom. Pozrite sa, na aké výhody sa pri zaobstaraní Mac Pro môžete tešiť.

  • Do Apple Mac Pro konečne prišiel neskutočne výkonný ARM čipset Apple M2 Ultra.
  • Apple Mac Pro teraz podporuje PCI Express 4. generácie. Tá ponúka až dvojnásobnú priepustnosť.
  • Nový Apple Mac Pro umožňuje zapojenie až šiestich grafických kariet, 8 TB SSD. RAM sa presunula do M2.
  • Účinný chladiaci systém zaručuje, že sa Mac Pro neprehreje ani pri najnáročnejších úkonoch.
  • Súčasťou počítačov Apple je odladený a používateľsky prívetivý operačný systém macOS.

Najvýkonnejší Apple PC – Mac Pro M2
Nový Mac Pro M2 si poradí s 3D simuláciami až trikrát rýchlejšie.

Apple Mac Pro M2 ponúka hardvér z ríše snov

Apple Mac Pro M2 je (podobne ako predchádzajúca generácia radu Pro) určený predovšetkým pre profesionálov. Vypovedá o tom aj jeho špičková hardvérová výbava – presvedčte sa sami.

  • Čipset Apple M2 Ultra, teda ten v súčasnosti najvýkonnejší, aký Apple vo svojom portfóliu má.
  • Procesor je 24-jadrový, z toho 16 je zameraných na maximálny výkon a 8 na energetickú efektivitu.
  • Jednotná pamäť, ktorá je v čipsete Apple M2 Ultra, ponúkne kapacitu až 192 GB a je spoločná pre RAM a GPU.
  • Rýchlosť pamäte sa s ostatnými PC nedá porovnať. Vďaka umiestneniu pamäte na čipe dosahuje až 800 GB/s.
  • Grafický výkon zabezpečuje 76-jadrové GPU na čipe M2. Ešte zvýšiť ho však môžete až šiestimi grafickými kartami.
  • Konektivita zahŕňa WiFi 6E, Bluetooth 5.3, Thunderbolt 4, USB-C, USB-A, HDMI a 10 Gbit Ethernet.

i

Apple Mac Pro 4. generácie má celkom šesť rozširovacích PCIe slotov 4. generácie, ktoré môžete osadiť čímkoľvek od grafických cez zvukové karty až po dodatočné úložisko.

Elegantná a funkčná konštrukcia Mac Pro M2 Ultra

Posledná generácia Mac Pro je ľahko rozpoznateľná na prvý pohľad. Jej doménou je totiž unikátna konštrukcia so štýlovým hliníkovým obalom pripomínajúcim strúhadlo. Nejde však o čisto dizajnovú záležitosť – ide o premyslený chladiaci/vetrací systém, ktorý zvládne aj vysokú dlhodobú záťaž.

Najnovší Mac Pro M2 Ultra je k dispozícii aj vo vyhotovení Rack, určenom do špeciálnych skríň.

Apple Mac Pro M2 Ultra – dôležité funkcie a vymoženosti

Apple Mac Pro M2 Ultra je nabitý najmodernejšími funkciami. Ktoré z nich patria medzi najdôležitejšie?

Apple Mac Pro 2023 a PCI Express 4. generácie

Posledný Apple Mac Pro (2023) má vo výbave až sedem PCIe slotov. Jeden je 3. generácia a v predvolenej konfigurácii je osadený Apple I/O kartou. Ďalších šesť je postavených na 4. generácii PCIe a ponúkajú dvojnásobnú priepustnosť pre maximálnu efektivitu a výkon dodatočných zvukových, grafických a ďalších zariadení.

Apple M2 SoC (System on Chip) prepája všetky kľúčové komponenty

Najväčším rozdielom Apple Mac Pro 2023 od 2019 je úplne nová architektúra použitých čipov. Fanúšikovia značky už ich pochopiteľne poznajú napríklad z MacBookov. Apple M2 Ultra je takzvaný čipset – na jednej doske nájdete procesor, grafický čip, jednotnú pamäť a ďalšie v bezprostrednej blízkosti. Výsledkom sú obrovské prenosové rýchlosti.

i

Apple Mac Pro v spolupráci s macOS

Apple Mac Pro M2 Ultra naplno ťaží z perfektne odladeného operačného systému macOS Ventura. Spoľahlivosť, optimalizácia a používateľská prehľadnosť – to je niekoľko hlavných faktorov, ktorými sa tento unikátny operačný systém od Apple pýši.

Generácie Mac Pro

Ako sa zorientovať v jednotlivých generáciách Pro verzie počítačov od firmy Apple?

  • 1. generácia Mac Pro sa svetu predstavila už v roku 2006. Prvé Macy Pro poháňali procesory Intel Xeon.
  • 2. generácia Mac Pro z roku 2013 priniesla unikátny valcovitý dizajn a až 12-jadrové CPU Intel radu Xeon.
  • 3. generácia Mac Pro prišla na trh v roku 2019 s úplne novým systémom chladenia, ktorý pretrval dodnes.
  • 4. (súčasná) generácia Mac Pro prišla na trh v roku 2023 s neskutočným výkonom vďaka Apple M2 Ultra.

Pozrite sa aj na ďalšie počítače Apple

Nevyhovuje vám Apple Mac Pro? V ponuke spoločnosti nájdete niekoľko ďalších modelov, z ktorých si určite vyberiete. Pozrite sa na All in One iMac, výkonný Mac Studio v malom, alebo osobný počítač Mac mini.

Nezabudnite tiež na vhodné príslušenstvo pre Mac Pro.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Mac Pro M2 Ultra Rack - Počítač Doručenie na
predajňu zadarmo
Pridať do PC konfigurátora
Mac Pro M2 Ultra Rack
Počítač Apple M2 ULTRA (24-jadrové), Apple M2 ULTRA 60-jadrová GPU, RAM 64GB, SSD 1000GB, WiFi, HDMI a Thunderbolt 4, typ skrine: Rack, magic mouse 2 a magic keyboard s touch id, macOS
8 439 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: TL019x4a
AppleApple predstavil desktop Mac Studio poháňaný čipom M1 Ultra Apple práve odštartoval úplne novú generáciu vybavenia pre profesionálov. Zoznámte sa s počítačom Mac Studio, ktorý poháňa extrémne výkonný čip M1 Ultra. K počítaču však potrebujete aj zodpovedajúci monitor, preto nesmie v ponuke chýbať ani Apple Studio Display s 5K...
Chcete si vychutnať tie najlepšie filmy a seriály od svetovo uznávaných tvorcov? Potom presne pre vás bude streamovacia služba Apple TV+ s nízkym mesačným paušálom, ktorý stojí menej ako jeden lístok do kina. A v prípade kúpy nového Apple zariadenia získate dokonca...
Existuje niekoľko vecí, ktoré dokáže MacBook lepšie ako notebook s Windows 10. Rovnako je to pochopiteľne aj naopak. V našom článku sme sa podrobne pozreli, aké výhody jednotlivé platformy ponúkajú.
AppleApple predstavil nové MacBooky s čipom M1 Dlho očakávané sa stalo skutkom. Apple pomocou predtočenej prezentácie predstavil nový čip M1, ktorý bude novo poháňať MacBooky aj Macy. Čo to vlastne znamená pre používateľa? Všetko sa dozviete z článku.
Neviete si rady s výberom produktu od Applu? Máte nejaké otázky ohľadom horúcich noviniek? Chcete niečo vedieť o službách Apple? Nielen v týchto prípadoch je vám plne k dispozícii náš Apple Expert. Ide o preškoleného špecialistu, ktorého môžete kontaktovať priamo na...
Viac článkov

Mac Pro

Apple Mac Pro je vysoko výkonný stolový počítač pre tých najnáročnejších. Vyvinie ešte väčší výkon ako stolové počítače iMac a Mac Mini, preto je Mac Pro vyhľadávaným výkonným počítačom pre prácu s grafikou, strihom videa a ďalšie náročné úkony. Mac Pro zaujme už na prvý pohľad svojím nevšedným vzhľadom valcovitého tvaru a po spustení ohromí brutálnym výkonom. Využíva výkonné procesory a profesionálne grafické jadrá pre prácu aj so 4K videom.

Výkon Mac Pro na rozdávanie

Mac Pro je najvýkonnejšie zariadenie od Applu, ktoré postačí aj na tie najnáročnejšie operácie. Apple Mac Pro z konca roka 2013 využíva revolučnú koncepciu, pod jeho povrchom je všetko sústredené okolo spoločného termálneho jadra. Ide o kompaktné usporiadanie, ktoré umožňuje tichý chod. Pod povrch Mac Pro si môžete nakonfigurovať napríklad osemjadrový alebo dvanásťjadrový procesor Intel Xeon s 30 MB vyrovnávacou pamäťou L3, 64 GB operačnú pamäť a až 1 TB SSD disk. Štart systému, spúšťanie všetkých aplikácií alebo práca s veľkými súbormi tak bude s Mac Pro neuveriteľne rýchla.

Pracovné stanice bez obmedzovania

Mac Pro je vybavený rozhraním Thunderbolt 2, s ktorým si môžete postaviť pracovnú stanicu snov bez obmedzovania miestom v skrini. Pripojte až šesť periférií sériovo, pričom vďaka priepustnosti 20 Gb/s ľahko počítač rozšírite o obrovské úložisko, pridáte rozširovacie šasi PCI Express alebo budete pracovať s najnovšími 4K displejmi. Apple Mac Pro je dodávaný bez displeja, klávesnice a myši. Všetko si zaobstaráte v sekcii príslušenstvo pre Mac. Ponúka sa IPS displej s rozhraním ThunderBolt, bezdrôtová klávesnica Apple Wireless Keyboard, bezdrôtová myš Magic Mouse aj dotykový ovládač v štýle notebookov Magic Trackpad.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné mac Pro Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie mac Pro Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie mac Pro Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii mac Pro recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií