Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MacBook Pro 14" M2

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Výbava
Podsvietená klávesnica
(1)
Čítačka pamäťových kariet
(1)
Operačný systém
(1)
Najnovšie objednávky

MacBook Pro 14" M2 ponúka všetko, čo by ste od MacBooku mohli chcieť. Nekompromisný výkon v malom, dlhú výdrž batérie a množstvo vstupov pre vaše periférie. Nech už si vyberiete ktorýkoľvek z nových čipov Apple M2 Pro a M2 Max, ľutovať určite nebudete. Čo všetko nové 14-palcové MacBooky Pro M2 ponúkajú?

Pokračovať

Aké sú kľúčové parametre MacBook Pro 14" M2?

Oproti 13-palcovému variantu z konca roku 2022 sa MacBook Pro 14" M2 pochváli novými čipmi Apple M2 Pro alebo M2 Max – výber záleží od vás. Oba varianty spája vyšší výkon a lepšia energetická efektivita. Oproti predchodcovi je práca s grafickými programami až o 30 % rýchlejšia a engine pre kódovanie a dekódovanie videa poteší efektivitou.

  1. Doposiaľ najrýchlejšie čipsety Apple M2 Pro a M2 Max – ktorý si do svojho nového MacBooku zvolíte vy?
  2. MacBook Pro 14" M2 ponúkne niekoľko vstupov Thunderbolt 4, HDMI, SDXC a ďalší na pohodlný multitasking.
  3. Vrcholný čipset Apple M2 Max ponúka až 96 GB jednotnej pamäte priamo na čipe, navyše dvakrát rýchlejšej.
  4. MacBook Pro 14" M2 poteší výdržou až 18 hodín pri prehrávaní videa a 12 hodín pri surfovaní na webe.

Čo dokáže MacBook Pro 14" s čipsetom Apple M2 Pro?

Čipsety sú definitívne najväčšou zmenou noviniek na rok 2023. Ktorý si vyberiete, je na vás. MacBook Pro 14" s čipsetom Apple M2 Pro je až o 20 % rýchlejší pri práci s animačným programom Motion, o 40 % rýchlejší v Adobe Photoshop a rýchlejšie tiež spracováva kód v Xcode. A akú má špecifikáciu? Procesor je až 12-jadrový, grafický čip až 19-jadrový. Čipset má tiež špeciálnu multimediálnu jednotku na urýchlenie spracovania videa.

Apple MacBook Pro 14 M2 2023

MacBook Pro 14" M2 je menšia z dvoch noviniek vybavených čipmi M2 Pro a M2 Max.

Čipset Apple M2 Max podporuje až 96 GB rýchlej jednotnej pamäte

Variant s Apple M2 Max je určený tým naozaj najnáročnejším. Hlavným rozdielom oproti Pro je až 38-jadrový grafický čip a podpora až 96 GB jednotnej pamäte. Tá je navyše podstatne rýchlejšia. Zatiaľ čo základný Apple M2 ponúkal priepustnosť 100 GB/s a variant Pro 200 GB/s, Max opäť zdvojnásobuje až na neuveriteľných 400 GB/s.

MacBook Pro s M2 Max je obzvlášť dobrý na grafické práce. Skvele optimalizovaný je napríklad pre programy Cinema 4D alebo DaVinci Resolve.

S MacBook Pro 14" M2 vystačíte doma aj na cestách

MacBooky sú vďaka svojej skladnej konštrukcii považované za jedny z najlepších pracantov na cesty. To platí aj pre MacBook Pro 14" M2, ktorý vydrží až 18 hodín. Prečo sa však doma obmedzovať? Čip Pro si poradí až s dvoma monitormi Pro Display XDR, Max dokonca s tromi a 4K televízorom k tomu. Samozrejme, možno použiť aj iné monitory.

Apple MacBook Pro 14 M2 konektivita

Vďaka celému radu vstupov a výstupov zapojíte do MacBook Pro 14" M2 periférie aj ďalšie monitory.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka

MacBook Pro 14" M2

V kategórii MacBook Pro 14" M2 máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

MacBook Pro 14" M2 – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné macBook Pro 14" M2 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie macBook Pro 14" M2 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii macBook Pro 14" M2 recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií