Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Mad Catz G.L.I.D.E. TE Premium Hybrid

Zobraziť katalóg
Mad Catz G.L.I.D.E. TE Premium Hybrid
4,7 30 hodnotení
Podložka pod myš – materiál silikón, rozmery 395×315×2mm, farba čierna
Kód:  MH701af5 Produktové číslo:  MCB4380600A1/12/4
Mad Catz G.L.I.D.E. TE Premium Hybrid Predaj skončil

Mad Catz G.L.I.D.E. TE Premium Hybrid

Špičková podložka pod myš bola navrhnutá v spolupráci s hráčmi, tak aby uspokojila aj tých najnáročnejších používateľov. Jej celková veľkosť je 50% väčšia ako u štandardných podložiek, poskytuje oveľa viac miesta pre lepšiu manévrovateľnosť. Špeciálny povrch Glide TE zlepšuje výkon snímača a to až o neuveriteľných 400%. S touto podložkou sa vám nikdy nestane, že by sa myš zadrhla a vy ste tak minuli cieľ.

Prevedenie sa vyznačuje vysokou odolnosťou - tepelne lepené hrany sa nikdy nerozštiepia. Podložku možno ľahko zložiť a po jej opätovnom rozložení sa ihneď vráti do rovného stavu. Je tak ideálna pre časté prenášanie. Vďaka povrchu s vysokým odporom proti kvapalinám nemusíte mať strach z poliatia. Mad Catz G.L.I.D.E TE jednoducho utrite a ihneď môžete pokračovať v hre.

Rozmery:

  • 395 x 315 x 2 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mad Catz G.L.I.D.E. TE Premium Hybrid
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz G.L.I.D.E. TE Premium Hybrid. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mauspad Mad Catz G.L.I.D.E. TE Premium Hybrid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mauspad Mad Catz G.L.I.D.E. TE Premium Hybrid. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz TE GLIDE Premium Hybrid.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií