Doručení zdarma AP+ plus nový vizuál

Mad Catz Pacific AV8R PS3

Zobraziť katalóg
Mad Catz Pacific AV8R PS3
Joystick , kompatibilný s: PS3
Kód:  MH737x8 Produktové číslo:  MCB884020SA1/02/1 Stránky výrobcu

Mad Catz Pacific AV8R PS3

Do detailu premyslený joystick Mad Catz Pacific AV8R je určený najmä pre zapálených fanúšikov leteckých simulátorov. Ovládač je dostatočne pevný, aby vydržal aj tie najdivokejšie vzdušné súboje. Obsahuje celý rad nastaviteľných tlačidiel, pák a spínačov, ktoré dizajnom napodobňujú ovládanie lietadiel z 2. svetovej vojny – všetky ovládacie prvky sú vytvorené tak, aby ste získali rovnakú kontrolu nad nebom ako reálni piloti.




Oddeliteľná páka má textúrovaný povrch, vďaka čomu sa veľmi príjemne drží a zaisťuje tak presné ovládanie smeru a rýchlosti letu, rovnako aj útoky hlavných a vedľajších zbraní. Na hornej strane sa nachádzajú tri tlačidlá, realistická spúšť a analógová páčka na zmenu pohľadu kamery. Práve tieto prvky vám dajú poriadny náskok pred ostatnými hráčmi s obyčajnými gamepadmi.




Vďaka prepínaču režimov si navyše môžete nastaviť tri rôzne profily, ktoré môžete jednoducho striedať. Nechýba dvojpáka ovládania motorov. V balení nájdete aj 4 nožičky zaisťujúce maximálnu stabilitu ovládača.


Parametre a špecifikácia:

Obsah balenia:
Pacific AV8R FlightStick (základňa + páka)
4× oddeliteľné nožičky
Nálepky

Kompatibilita:
Playstation 3

Podporované hry:
Damage Inc.
IL-2 Sturmovik
Birds of Steel
Combat Wings
A-10 Warthog
Flight Simulator
X-Plane
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Modrá Hotovo!
Platforma
PS3 Hotovo!
Výbava
Analógové páčky Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Modrá Hotovo!

Platforma

Platforma
PS3 Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Analógové páčky Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

funguje to i na pc

Diskusia a poradňa k Mad Catz Pacific AV8R PS3
Príslušenstvo pre Mad Catz Pacific AV8R PS3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz Pacific AV8R PS3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz Pacific AV8R PS3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz Pacific AV8R PS3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz Pacific AV8R PS3.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií