Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mad Catz PS4 SFV Fight Pad PRO A2 Blue Mbison V2 EU

Zobraziť katalóg
Mad Catz PS4 SFV Fight Pad PRO A2 Blue Mbison V2 EU
5 1 hodnotení
Gamepad pre PS4, káblové pripojenie, analógové páčky, modrá farba
Kód:  MH803g2 Produktové číslo:  SFV89252BSA4/04/1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz PS4 SFV Fight Pad PRO A2 Blue Mbison V2 EU Predaj skončil

Mad Catz PS4 SFV Fight Pad PRO A2 Blue Mbison V2 EU

Ovládač Fight Pad PRO je určený najmä pre bojové hry a bol navrhnutý pre maximálny pôžitok z boja. Vďaka unikátnemu rozmiestneniu 6 arkádových tlačidiel na pravej strane môžete jednoducho využiť potenciál všetkých bojových kombinácií danej hry. Manipulácia s ovládačom je uľahčená plochou vrchnou stranou rukoväte a ľahko prístupný D-Pad je prispôsobený pre väčšiu záťaž. Kvalitné prevedenie sa potvrdzuje aj na analógu, ktorý reaguje veľmi presne. Fight Pad PRO prináša oproti klasickým gamepadom skutočný pôžitok z hrania bojových hier.

Kľúčové vlastnosti

  • USB drôtový kábel a možnosť pripojenia do PC
  • Usporiadanie arkádových tlačidiel špeciálne pre bojové hry
  • Multifunkčný analóg a touchpad
  • Unikátne vzhľadové prevedenie
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, chci se zeptat, jaký tvar má D-pad, u Vámi prodávané verze tohoto gamepadu?(dle obrázku) Odkaz do neznáma děkuji

Dobrý den chtěl bych se zeptat pro které hry je tento ovladač určen?Jde na něm hrát i jiné hry než jen bojové? Díky za odpověď...

Diskusia a poradňa k Mad Catz PS4 SFV Fight Pad PRO A2 Blue Mbison V2 EU
Príslušenstvo pre Mad Catz PS4 SFV Fight Pad PRO A2 Blue Mbison V2 EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz PS4 SFV Fight Pad PRO A2 Blue Mbison V2 EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz FightPad PS4 SFV PRO V2 A2 Blau Mbison EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz FightPad PS4 SFV PRO V2 A2 Blau Mbison EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz PS4 SFV Fight Pad PRO A2 Blue Mbison V2 EU.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií