Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Mad Catz R.A.T. PRO X

Zobraziť katalóg
Mad Catz R.A.T. PRO X
5 1 hodnotení
Herná myš senzor ADNS 9800 (8200dpi), možnosť nastavenia podľa veľkosti dlane, 10 programovateľných tlačidiel, 9 režimov, akcelerácia až 30G, USB 2.0 s pozláteným konektorom, výmenné moduly
Kód:  MH701af40 Produktové číslo:  MCB4371800X6 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz R.A.T. PRO X

Herná laserová myš Mad Catz R.A.T. PRO X Ultimate je určená pre tých najlepších svetových hráčov, medzi ktorých sa pokojne môžete zaradiť aj vy. Svojim prevedením ďaleko presahuje akúkoľvek konkurenciu a na prvý pohľad ani ako myš nevyzerá. Tomu zodpovedá veľmi originálny dizajn a vlastnosti. Kľúčovou vlastnos´tou tejto myši je jej maximálna nastaviteľnosť a prispôsobenie sa každému hráčovi. Môžete ľahko upravovať pozície jednotlivých dielov, tak aby vám sedela v ruke čo najlepšie. Špičkový laserový senzor ADNS 9800 vie až 8200 DPI. Všetky pohyby v hrách tak budú dokonale perfektné.

Hlavné prednosti

  • Herná myš nastaviteľná podľa konkrétnej dlane
  • Vysoko citlivý a rýchly laserový senzor ADNS 9800
  • Okamžité zmeny DPI cez programovateľné tlačidlo
  • 10 programovateľných tlačidiel a celkom 9 módov = až 90 možností
  • Vlastná pamäť pre nastavenia a profily
  • RGB podsvietenie v 3 zónach
  • Exkluzívne materiály - magnézium, titán, karbón

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
77 g Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
77 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň mám otázku dokáže sa to poskladať do auta, lebo môj syn má rád transformerov, keď to videl tak to chcel a bez toho poskladania to nechcem

Já jí máááám! :D Je boží, dodávka od Alzy bez problémů, v reálu je ještě víc cool než na obrázcích. Rád zodpovím vaše dotazy, neváhejte :)

Dobry den mam zaujem o MC RAT prox. Tovar je vedeny ako rozbaleny a chcel by som vediet za akym ucelom, ci bol len pouzity na fotenie do eshopu alebo ho vratil zakaznik? A ak by sa dalo mohol by som sa osobne prist na tovar pozriet osbne??

Dobrý den, po vypnutí PC a zapnutí musím pokaždé nastavit nastavení ??

Dobrý deň. Chcem sa spýtať či je ťa myš vhodná aj pre lavakov.

Tak nakonec jsem se odhodlal ke koupi teto herni mysce.Muj predchozi model RAT 7,je dosti podobny ale zde je perfektni moznost nastaveni rolujciho kolecka.Jen skoda ze nenabizi zavazi jako predchozi model.Ale muzu z radosti rict ze opravdu ta mys za to stoji.Tvurci opravdu vedeli co stvorit.Proste jednoznacne material kov a opravdu kvalitni zpracovani jsou na nejvyssi kvalite.Nikdy bych nemenil.Dekuji za velmi rychle dodani.

Dobry den,pred koupi teto mysi chci male info.A to je duvod rozbaleni tohoto produktu.Dale firma udajne krachla a driver neni udajne doatupny.Dekuji

Jaké má dpi?

Diskusia a poradňa k Mad Catz R.A.T. PRO X
Príslušenstvo pre Mad Catz R.A.T. PRO X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz R.A.T. PRO X . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT PRO X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT PRO X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz R.A.T. PRO X.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií