Doručení zdarma Alzaboxy

Mafia II (Kolekcia Klasiky) (Special Extended Edition) CZ

Zobraziť katalóg
Mafia II (Kolekcia Klasiky) (Special Extended Edition) CZ
4,7 141 hodnotení
Hra na PC Kompletné balenie obsahuje pôvodnú hru Mafia II ai tri DLC - Betrayal of Jimmy, Jimmy 's Vendetta a Joe' s Adventures a štyri tematické balíčky - Vegas, Renegade, Greaser a War Hero.
Kód:  WG129c Produktové číslo:  5908305214229

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mafia II (Kolekcia Klasiky) (Special Extended Edition) CZ Predaj skončil

Mafia II (Kolekcia Klasiky) (Special Extended Edition) CZ

Špeciálna edícia hry Mafia II, ktorá obsahuje všetky oficiálne DLC rozšírenia: Betrayal of Jimmy, Jimmy 's Vendetta a Joe' s Adventures. V balení navyše nájdete aj štyri tematické balíčky Vegas, Renegade, Greaser a War Hero!

Mafia II
Mafia II, rozpráva príbeh o temnom a nemilosrdnom svete organizovaného zločinu v USA v polovici 20. storočia, bola navrhnutá za použitia úplne nových technológií. Štúdio 2K Czech rozvinulo nápady z prvej Mafie, ktorej sa predalo viac ako 2 milióny kópií, aby vytvorilo zrelú a adrenalínom nabitú exkurziu do mafiánskeho sveta. Vďaka enginu novej generácie, ktorý vznikol špeciálne pre Mafiu II, budú mať hráči možnosť pozorovať ďalší vývoj série, ktorá definovala akčné hry s gangsterskou tematikou. Prestrelky, pästné súboje a automobilové naháňačky budú ukázané v novej uchvacujúcej dimenzii.

Čaká vás hranie za Vita, syna chudobného prisťahovalca, ktorý sa pokúša uniknúť pred životom v biede. Na uliciach sa naučil, že rešpekt a blahobyt môže získať len tým, že bude pracovať pre gangstrov. Teraz obetuje všetko, aby mohol, na rozdiel od svojho otca, vziať osud do vlastných rúk. Spolu so svojím priateľom z detstva, ktorý je spočiatku len nevýznamným pešiakom v organizácii, sa bude Vito ponárať hlbšie a hlbšie do mafiánskej hierarchie. Ale život nie je tak jednoduchý, ako by sa na začiatku mohol zdať.

The Betrayal of Jimmy
Rozšírenie The Betrayal of Jimmy je takmer arkádovým poňatím zážitku, ktorý Mafia II ponúka. Tím prevzal tie najzábavnejšie prvky z hry: streľbu, jazdu, lúpenie v otvorenom svete, a premenil ich na bodovo hodnotené vyčíňanie. Všetko sa točí okolo krásnych áut, vyhadzovania vecí do povetria, dosahovania vrcholných rýchlostí a skutočného využívania všetkých možností rozľahlého mesta. Ak Mafia II predstavuje rozsiahly príbeh, potom The Betrayal of Jimmy zase poskytne okamžité uspokojenie - budete získavať body za driftovanie, riadenie vo vysokých rýchlostiach, streľbu do hlavy, vraždiace kombá a mnoho ďalších vecí. Body vyskakujú v arkádovom štýle priamo na obrazovke a obrie blikajúce ikony ukazujú na ciele.

Jimmy je odlišnejší než Vito, hrdina hlavnej hernej zápletky. Kým Vito je dobrák, ktorý sa nechá zatiahnuť do toho, aby sa stal gangstrom, Jimmy si špiní ruky už dlho. So svojou vyholenou hlavou, čiernym oblečením a tmavými okuliarmi, je tým druhom chlapíka, pred ktorým radšej prejdete na druhú stranu ulice, aby ste sa mu vyhli. Keď sa Jimmy stane obeťou podrazu a netuší, čo sa deje, začne prijímať úlohy od rôznych kriminálnych rodín v snahe odhaliť pravdu. Stretnete sa tu s niekoľkými novými rodinami, avšak niektoré z postáv sa vyskytujú vo viacerých príbehových líniách, vrátane hlavného protagonistu - nádherného mesta Empire Bay. Vďaka 25 rozmanitým misiám sľubuje The Betrayal of Jimmy výdatné rozšírenie herného zážitku.

Jimmy 's Vendetta
V doplnku Jimmy 's Vendetta sa znovu stretávame s ráznym surovcom Jimmym, ktorý sa práve nachádza vo väzení. Strávil tu posledných 15 rokov, pretože bol počas jedného svojho kontraktu zradený zamestnávateľom. Jimmymu sa podarí využiť väzenskú vzburu a uniknúť v debne s bielizňou. Keď sa dostane späť do Empire Bay, začne pracovať na pláne pomstiť sa dvom vodcom mafiánskych rodín, ktoré viní zo zrady. Chce, aby ich impéria padli!

Rozšírenie Jimmy 's Vendetta sa skladá z 30 misií a vyznačuje sa väčšou obtiažnosťou ako hlavná hra. Jimmy nemusí bojovať len s nepriateľmi, ktorí majú početnú prevahu, ale tiež s ubiehajúcim časom. Oproti hlavnej kampani, v ktorej sa museli všetky misie plniť v danom poradí, sa v Jimmy 's Vendetta môže hráč rozhodnúť, na ktorý kontrakt chce pristúpiť. S postupujúcim časom sa menia denné a poveternostné podmienky. Tento DLC predstavuje tiež tretiu úroveň ladenia vykonávaného v garážach, vďaka ktorému sú autá ešte rýchlejšie.

Joe 's Adventures
V doplnku Joe 's Adventures môže hráč prevziať úlohu Joea Barbara - Vítovho priateľa. Joe poznal Vita od útleho detstva a ich vzťah nemal chybu, kým bol Vito poslaný do väzenia. Toto rozšírenie ponúka odpoveď na otázku, čo sa dialo v Empire Bay, zatiaľ čo sa Vito nachádzal za mrežami. Hráč sa navyše nedozvie len to, čo Joe robil počas Vitových "stratených rokov", ale odkryje aj niektoré tajomstvá spojené so Scalettovým odsúdením.

Okrem plnenia množstva misií, ktoré toto rozšírenie obsahuje, navštívi hráč tiež niektoré doteraz nepoznané miesta, ako napr. interiéry budov, železničnej stanici, doky a jazernú oblasť. Hra je tiež obohatená o nové odevy a zberateľské predmety. Soundtrack bol doplnený o niekoľko skladieb zo 40. a 50. rokov.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Textová lokalizácia
CS, EN, DE, PL, FR, ES, IT Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE, FR, ES, IT Hotovo!
Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
CS, EN, DE, PL, FR, ES, IT Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE, FR, ES, IT Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
PC – škatuľa Hotovo!
Edícia
Season Pass Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
PC Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!

Minimálne požiadavky

Frekvencia procesora
3 GHz (3 GHz) Hotovo!
Grafická karta
nVidia GeForce 8600 GT Hotovo!
Pamäť RAM
1,5 GB Hotovo!
Potrebný priestor
8 GB Hotovo!
Operačný systém
Windows XP Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky akčné počítačové hry
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jedná se o steam produkt?

Obsahuje balení kód na Steam, nebo popř. na Uplay? A je hra v češtině? díky za info :)

Dobry den, jestli to dobre chapu, tak baleni obsahuje klasickou hru Mafia 2 a pak dalsi 3 "pokracovani"? Dekuji moc

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli tato verze obsahuje i základní Mafii II. Děkuji za odpověď

dobrý den je to elektronická verze nebo krabicová?

dobrý den,nepodařilo se mi na steamu aktivovat hru, hlásí to neplatný kód produktu. múžete mi pomoci?

čekal jsem balení stejné jako na obrázku, ale místo toho jsem hru dostal v oranžové m balení. Je to normální?? Záleželo mi taky jak hra vypadá...😣

Sou zde i dodatky nebo se kupují zvlášť?

DLC jsou již na disku, nebo se instalují jinak?

Kolik má hra Gb? popř. Když si hru nainstaluji na flash disk, půjde mi hra spustit z jakéhokoli Pc?

123
Diskusia a poradňa k Mafia II (Kolekcia Klasiky) (Special Extended Edition) CZ
Príslušenstvo pre Mafia II (Kolekcia Klasiky) (Special Extended Edition) CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mafia II - Speciální Edice CZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mafia II Special Extended Edition.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií