AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Magic Leap One

Zobraziť katalóg
Magic Leap One

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Magic Leap One

Magic Leap One sú okuliare so zmiešanou realitou, teda kombináciou rozšírenej a virtuálnej reality. Tieto okuliare vám umožnia vidieť objekty, ktoré v skutočnosti neexistujú, ale v okuliaroch sa vám budú zobrazovať úplne reálne. Magic Leap One využívajú umelé svetelné pole, kedy sa digitálne svetlo v rôznych hĺbkach mieša s prirodzeným svetlom. Vďaka tejto technológii bude môcť váš mozog prirodzene spracovávať digitálne objekty, rovnako tak ako by boli reálne.

Kľúčové vlastnosti okuliarov Magic Leap One

  • Umožnia vidieť nereálne predmety
  • Kombinuje virtuálnu a rozšírenú realitu
  • Vysoko výkonná platforma
  • Vrátane prenosného počítača Lightpack
  • Diaľkové ovládanie

Presvedčivá rozšírená realita

Sú navrhnuté tak, aby ich nosenie bolo pohodlné po celú dobu skúmania. Magic Leap One kombinujú technológiu Digital LightField s mapovaným prostredím, presným sledovaním a zvukom, vďaka čomu bude putovanie zmiešanou realitou prirodzenejšie. Súčasťou okuliarov je tiež tzv. LightPack, čo je zjednodušene povedané malinký počítač, ktorý je možné napr. pripnúť za opasok. LightPack je vysoko výkonný a poskytuje mimoriadny grafický výkon. Ďalším nevyhnutným prvkom je diaľkové ovládanie, ktoré bude reagovať na každé vaše gesto.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Magic Leap One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magic Leap One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magic Leap One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magic Leap One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Magic Leap One.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií