AD homeoffice PET

Magnat Shadow 203 biele

Zobraziť katalóg
Magnat Shadow 203 biele
5 1 hodnotení
Reproduktory 2-pásmová policová reprosústava, frekvenčný rozsah 32Hz-48kHz, citlivosť 91dB, odpor 4-8 ohmov
Kód:  MGN010r7 Produktové číslo:  Shadow 203 white Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Magnat Shadow 203 biele

Dvojpásmové reprosústavy Magnet Shadow 203 sú konštruované s využitím vysoko kvalitných dosiek MDF. Základom je 170 mm stredobasový menič FE Dynamics s papierovou pogumovanou membránou a odvetranou kmitacou cievkou. Uložený je vo vláknami vystuženom koši z ABS. Vonkajšiu časť koša a príruba výšky sú navyše dokončené v exkluzívnom metalickom vzhľade. Samotný výškový menič je zbrusu novej 30 mm konštrukcie fmax.

Silný stredobasový základ je optimálne podporovaný perfektne vyladenou výškou so širokým priestorovým vyžarovaním. Zvuk je optimalizovaný na zariadenie KLIPPEL, ktoré Magnat vlastní a používa pri vývoji všetkých svojich komponentov. Čelná doska je lakovaná a krycia mriežka odnímateľná, takže sa môžete kochať osadenými meničmi. Vo výbave sústavy potom nechýbajú ani kvalitné skrutkovacie terminály pre Bi-wiring/Bi-Amp. Prednosťou je tiež špeciálne tvarovaný tvar basreflexu, ktorý minimalizuje hluk pri prúdení vzduchu.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ptám se opakovaně, protože mi nikdo neodpovídá. Má Alza v nabídce středový reproduktor (centrální) k 5.1 receiveru, hledám špatně, nebo nemáte vůbec nic v nabídce?

Diskusia a poradňa k Magnat Shadow 203 biele
Príslušenstvo pre Magnat Shadow 203 biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magnat Shadow 203 bílé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magnat Shadow 203 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magnat Shadow 203 Weiß.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií