Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Magnat Shadow 207 čierne

Zobraziť katalóg
Magnat Shadow 207 čierne
Reproduktory 3 - pásmová stĺpová reprosústava, frekvenčný rozsah 22 Hz - 48 kHz, citlivosť 92 dB, odpor 4 - 8 ohmov
Kód:  MGN010s6 Produktové číslo:  Shadow 207 black Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Magnat Shadow 207 čierne

3 - pásmové stĺpové reprosústavy Magnat Shadow 207 sú konštruované s využitím vysoko kvalitných dosiek MDF. Základom je dvojica 170 mm basových meničov FE Dynamics s papierovou pogumovanou membránou a odvetranou kmitacou cievkou. Stredový menič je vybavený tiež pogumovanou membránou a odvetranou priamočiarou cievkou pre možnosť vysokej zaťažiteľnosti. Všetky tri reproduktory sú uložené vo vláknami vystuženom koši z ABS. Vonkajšiu časť košov a príruba výšky sú navyše dokončené v exkluzívnom metalickom vzhľadu. Samotná výška je v novej 30 mm konštrukcie fmax. Prednosťou je tiež špeciálne tvarovaný tvar basreflexu, ktorý minimalizuje hluk pri prúdení vzduchu.

Silný stredobasový základ je optimálne podporovaný perfektne vyladenou výškou so širokým priestorovým vyžarovaním. Zvuk je optimalizovaný na zariadenie KLIPPEL, ktoré Magnat vlastní a používa pri vývoji všetkých svojich komponentov. Čelná doska je lakovaná a krycia mriežka odnímateľná, takže sa môžete kochať osadenými meničmi. Vo výbave sústavy potom nechýba ani kvalitný skrutkovací terminál pre Bi-wiring / Bi-Amp. Súčasťou balenia sú tiež kovové hroty a gumové puky.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, cena 499 je za pár, alebo kus

Diskusia a poradňa k Magnat Shadow 207 čierne
Príslušenstvo pre Magnat Shadow 207 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magnat Shadow 207 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magnat Black Shadow 207.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií