AD homeoffice PET

Malý pošták - blistr

Zobraziť katalóg
Malý pošták - blistr
- Doporučený věk od 5 let - 0,25 €/ks
Kód:  EF142 Produktové číslo:  8595028592429
Malý pošták - blistr Predaj skončil

Malý pošták - blistr

Zábavná hra pro děti od 5 let věku, při které si děti mohou zahrát na dospěláky a navštěvovat své vysněné zaměstnání. Vžij se do nelehké role pošťáka a vyzkoušej si, jaká je to zodpovědnost! Nasaď si pošťáckou čepici, kabelu a vydej se do ulic na roznášku dopisů. Nebo spíše upřednostníš práci za přepážkou? Můžeš si sám vybrat! K dispozici máš totiž i dřevěné razítko, poštovní známky, obálky, průvodky, telegramní lístky a dokonce i peníze! 

Obsah sady:
Pošťácká čepice
Kabela
Dřevěné razítko
Poštovní známky
Obálky
Průvodky
Telegramní lístky
Peníze (mince i bankovky)

Doporučený věk:
Od 5 let

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Malý pošták - blistr. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Malý pošták - blistr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Malý pošták - blistr. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Malý pošták - blistr.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií