Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Manta MP3 268g

Zobraziť katalóg
Manta MP3 268g
4,0 2 hodnotení
MP3 prehrávač športový, vodeodolný IPX8, 8GB, MP3, WMA, až 10hod prehrávanie, klips na uchytenie
Kód:  EAKM010d Produktové číslo:  268G

Manta MP3 268g

Ak vo vás drieme rodený dobrodruh a radi sa oddávate vodným športom, napríklad potápanie a pritom chcete mať svoju obľúbenú hudbu neustále pri sebe, práve pre vás je určený tento kvalitný MP3 prehrávač Manta MP3 268g. Rovnako dobre poslúži však aj pri iných športových aktivitách, kde by mohlo hroziť, že sa namočí, keďže jeho vodeodolné telo štandardu IPX8 si ľahko poradia aj prudkým lejakom. Vďaka jeho malým rozmerom a ergonomickému tvaru vás navyše nijako nezaťaží a vy si budete môcť vychutnávať lahodné hudobné tóny i počas namáhavého športového vyžitia.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodeodolné telo IPX8
  • Výdrž prehrávania až 10 hodín
  • Hmotnosť len 18 gramov
  • Klips pre ľahké pripevnenie napríklad k opasku
  • 8GB vstavaná pamäť
  • Prehráva formáty MP3 a WMA
  • Farebné prevedenie

Miniatúrne s dlhou výdržou

Aj cez svoje miniatúrne rozmery vás toto šikovné zariadenie nenechá na holičkách ani pri dlhších túrach, keďže jeho vstavaný akumulátor s kapacitou 160 mAh ho vydrží napájať až po dlhých 10 hodín. Prehrá obľúbené hudobné formáty MP3 a WMA a tiež disponuje šikovným pripínacím štipcom, s ktorým ho ľahko pripevníte napríklad k opasku a nemusíte sa báť, že vám napríklad pri behu či chôdzi vypadne z vrecka, či z neoprénu počas potápania. S dodávanými slúchadlami, ktoré efektívne zabraňujú prenikaniu vody, si môžete byť skutočne istí, že bude vždy pripravený na použitie počas všetkých vašich voľnočasových aktivít.

Technické špecifikácie:

Prehrávané hudobné formáty:
MP3, WMA

Ďalšie funkcie:
Vodeodolné telo IPX8

Pamäť:
8 GB

Rozmery:
61 × 33 × 23 mm

Hmotnosť:
18 g

Farebné prevedenie:
Zeleno - čierne

Obsah balenia:
USB kábel
Slúchadlá
Pripínací klips

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Manta MP3 268g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Manta MP3 268G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Manta MP3 268g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Manta MP3 268g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Manta MP3 268G.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií