Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Marantz PM8006 strieborno-zlatý

Zobraziť katalóg
Marantz PM8006 strieborno-zlatý
HiFi zosilňovač 2.0, výkon 70 W/kanál, 4× reproduktorový výstup, RCA/Cinch 5× vstup a 1× výstup, 1× gramofónový vstup, 1× slúchadlový výstup, diaľkové ovládanie
Kód:  MAR004i8 Produktové číslo:  PM8006/N1SG

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marantz PM8006 strieborno-zlatý

Marantz PM8006 je dokonalý integrovaný HiFi zosilňovač

Integrovaný HiFi zosilňovač Marantz PM8006 posunie vaše počúvanie hudby na úplne novú úroveň. Ide o dvojkanálový zosilňovač s prúdovou spätnou väzbou a výkonom 70 W na kanál. Tento vysoký výkon sa dosahuje vďaka starostlivému vyladeniu jednotlivých komponentov, Shottkyho diód a toroidných traf. Transformátor poskytne vyšší výkon s menším elektromagnetickým vyžarovaním a mechanickými vibráciami. Navyše pre milovníkov vinylu je zosilňovač Marantz PM8006 vybavený technológiou Marantz Musical Phono EQ, ktorá zaručí čistejší prenos signálu.

Kľúčové vlastnosti HiFi zosilňovača Marantz PM8006, strieborno-zlatý

  • Marantz PM8006 je dvojkanálový zosilňovač s prúdovou spätnou väzbou a výkonom 70 W na kanál
  • 5× linkový vstup RCA a 1× výstup, 1× RCA Phono MM na pripojenie gramofónu
  • Marantz PM8006 poteší aj novým ovládaním hlasitosti s presnejším oddelením kanálov a reguláciou hlasitosti
  • Umožňuje tiež pripojenie gramofónu prostredníctvom integrovaného gramofónu MM s technológiou Marantz Musical Phono EQ, ktorá zabezpečuje čistejší prenos signálu.
  • Zosilňovač Marantz je vybavený technológiou Marantz HDAM-SA3 pre dynamickejší a detailnejší zvuk
  • Dodáva sa v elegantnej strieborno-zlatej farbe a dizajne, ktorý bude dominantou vášho interiéru

HiFi zosilňovač Marantz PM8006 má toroidné trafa

Toroidné transformátory majú hneď niekoľko výhod v porovnaní s normálnymi EL core trafmi. Sú mimoriadne efektívne, čo im umožňuje zvládnuť väčší výkon ako porovnateľne veľké klasické trafa. Vďaka svojmu tvaru navyše potláčajú elektromagnetickú radiáciu a mechanické vibrácie, čo má za následok opäť lepší zvuk zosilňovača Marantz PM8006. 

Výkonový zosilňovač s modulmi HDAM

Jedinečné moduly Marantz HDAM výrazne prekonávajú bežné integrované operačné zosilňovače v rýchlosti prebehu a úrovni šumu. Preto sa zosilňovač Marantz PM8006 pýši dynamickejším, presnejším a detailnejším zvukom.

Skvelá konektivita zosilňovača Marantz

Zosilňovač Marantz PM8006 umožňuje vysokú flexibilitu pripojenia. Poskytne 5× linkový RCA vstup a 1× výstup, 1× RCA Phono MM na pripojenie gramofónu, výstup predzosilňovača, výstup pre slúchadlá a výstup pre reproduktory A/B s kvalitnými terminálmi Marantz SPKT-1+. Zosilňovač PM8006 určite poteší aj novým a presnejším ovládaním hlasitosti s presnejším rozdelením kanálov. 



Marantz PM8006 má nízke prevádzkové náklady

Integrovaný ECO režim poskytuje úspory energie a obrazovkový ECO merač. Energetický úsporný režim HiFi zosilňovača Marantz PM8006 slúži na zníženie maximálneho výstupného výkonu alebo na prispôsobenie stratégií nízkeho výkonu v rôznych nastaveniach. V oboch prípadoch zostáva kvalita zvuku definujúca dokonalosť značky Marantz nedotknutá.

O značke Marantz

Spoločnosť Marantz založená v roku 1953 má dlhú a bohatú históriu v návrhu audio prístrojov využívaných milovníkmi hudby a náročnými poslucháčmi po celom svete. V duchu hesla „Because Music Matters“ (Pretože na hudbe záleží) nadväzuje HiFi zosilňovač Marantz PM8006 na dlhú tradíciu spoločnosti Marantz v poskytovaní špičkových posluchových zážitkov hudby a domáceho kina. 

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Výkon na kanál
70 W Hotovo!
Phono (gramofón)
1 × Hotovo!
RCA/Cinch
5 × Hotovo!
RCA/Cinch
1 × Hotovo!

Charakteristika

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Výkon na kanál
70 W Hotovo!

Vstupy

Phono (gramofón)
1 × Hotovo!
RCA/Cinch
5 × Hotovo!

Výstupy

RCA/Cinch
1 × Hotovo!
Reproduktorový výstup
4 × Hotovo!
Slúchadlový výstup
1 × Hotovo!

Rozmery

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
128 mm Hotovo!
Hĺbka
379 mm Hotovo!
Hmotnosť
12 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná, Zlatá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakou minimální impedanci má na výstupu tento zesilovač? V popisu tento, docela zásadní, parametr chybí. Díky MK

Diskusia a poradňa k Marantz PM8006 strieborno-zlatý
Príslušenstvo pre Marantz PM8006 strieborno-zlatý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz PM8006 stříbrno-zlatý.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií