PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MARIMEX Smart 1000 M

Zobraziť katalóg
MARIMEX Smart 1000 M
5 1 hodnotení
Infrasauna pre 1 osobu, výkon 1100W, typ ohrievača: keramický, Vnútorné osvetlenie, Teplotný senzor a Strešná ventilácia, vonkajšie rozmery: 95×89×183cm, hmotnosť 104kg
Kód:  MAR001t Produktové číslo:  11105625 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MARIMEX Smart 1000 M

Infrasauna vyrobená z kvalitného dreva kanadského jedľovca hemlock

Infrasauna Marimex Smart 1000 M obdĺžnikového tvaru je vyrobená z veľmi kvalitného dreva kanadského jedľovca hemlock. Vyniká svojím moderným dizajnom a malými rozmermi, vďaka ktorým ju ľahko umiestnite nielen v rodinnom dome, ale aj v priestrannejšom byte. Infrasauna Marimex Smart 1000 M je vybavená dverami z číreho tvrdeného skla s kovovým držadlom. Vďaka nemu je pohodlný výhľad na okolie sauny.

MARIMEX Smart 1000 M

Systém 3S

Vďaka novému systému pripevnenia a spojenia stien nie sú už potrebné žiadne kovové pracky. Systém 3S rieši spojenie stien pomocou bajonetov alebo skrutiek. Sauna tak pôsobí omnoho elegantnejšie.



MARIMEX Smart 1000 M

Infrasauna Marimex Smart 1000 M s tromi žiaričmi

V infrasaune Marimex Smart 1000 M sa nachádzajú tri keramická ohrievače, ktoré majú vyššiu povrchovú teplotu a ľudské telo prehrievajú lokálne. Maximálny potenciál dosahuje infrasauna Marimex Smart 1000 M pri nastavení teploty na 66 °C. Miera účinnosti infrasaunovania závisí od intenzity infračerveného žiarenia, nie len od teploty vzduchu. K vybaveniu infrasauny patrí teplotný snímač, vnútorné osvetlenie a strešná ventilácia. Jej montáž je veľmi jednoduchá a rýchla, rovnako ako jej obsluha.



Infrasaunovanie pozitívne ovplyvňuje ľudské zdravie

Pravidelné saunovanie má pozitívny vplyv na ľudské zdravie. Pomáha znižovať bolesť, svalový spazmus a stuhnutosť kĺbov a pôsobí proti zápalom. Zvyšuje prekrvenie a posilňuje kardiovaskulárnu kondíciu. Navodzuje pocit uvoľnenia, psychickej pohody a relaxácie. Doprajte si po náročnom dni dokonalý odpočinok, kúpte si túto jedinečnú infrasaunu a vychutnajte si pohodové chvíle pri saunovaní. 

MARIMEX Smart 1000 M



MARIMEX Smart 1000 M

Nízka spotreba infrasauny Marimex Smart 1000 M

Pri infrasaune Marimex Smart 1000 M oceníte jej výrazne úspornejšiu prevádzku v porovnaní s klasickými saunami, a to vďaka nižšej prevádzkovej teplote. Prednosťou infračerveného žiarenia je, že preniká hlboko do tkaniva, preto nemusíte saunovaciu procedúru opakovať ako vo fínskej saune.



Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Příkon 1100W čtu, ale je to na 230V, nebo 400V?

Dobrý den, je možné přesně tento Vámi nabízený typ Infra sauny mít i na otevřené terase venku? děkuji za informaci.

Diskusia a poradňa k MARIMEX Smart 1000 M
Príslušenstvo pre MARIMEX Smart 1000 M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marimex Smart 1000 M.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií