Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

MARIMEX Trendy 1001 M

Zobraziť katalóg
MARIMEX Trendy 1001 M
5 1 hodnotení
Infrasauna – pre 1 osobu, z kanadského jedľovca, 5x karbónový ohrievač, 850W, vnútorné osvetlenie, tepelný snímač, ventilácia, rozmery vonkajšie (š×h×v) 732×824×1760mm, váha 58 kg
Kód:  MAR001u Produktové číslo:  11105622 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MARIMEX Trendy 1001 M

Infrasauna Marimex Trendy 1001 M obdĺžnikového tvaru je vyrobená z veľmi kvalitného dreva kanadského jedlovca hemlock. Vyniká svojím univerzálnym dizajnom a malými rozmermi, vďaka ktorým ju ľahko umiestnite nielen v rodinnom dome, ale aj v priestornejšom byte. V infrasaune sa nachádza päť karbónových ohrievačov, ktoré vedia vyvinúť povrchovú teplotu 70 až 170 °C. Ľudské telo prehrejú rovnomerne a do hĺbky. Na infrasaune oceníte jej výrazne úspornejšiu prevádzku v porovnaní s klasickými saunami, a to vďaka nižšej prevádzkovej teplote. Prednosťou infračerveného žiarenia je, že preniká hlboko do tkaniva, preto nemusíte saunovaciu procedúru opakovať ako v prípade fínskej sauny.

Hlavné prednosti

  • Z veľmi kvalitného dreva kanadského jedlovca hemlock
  • Univerzálny dizajn a malé rozmery
  • Päť karbónových ohrievačov
  • Úspornejšiu prevádzku
  • Zosilnené vzpery lavice
  • Pozitívny vplyv na zdravie

Skvelé vybavenie

Infrasauna je opatrená dverami z číreho tvrdeného skla s dreveným madlom. K vybaveniu infrasauny patrí teplotný snímač, vnútorné osvetlenie či strešná ventilácia. Nechýba ani ionizátor a vstavané podlahové kúrenie. Prednosťou sú zosilnené vzpery lavice pre pohodlné sedenie. Jej montáž je veľmi jednoduchá a rýchla, rovnako ako jej obsluha.

Pozitívny vplyv na zdravie

Pravidelné saunovanie má pozitívny vplyv na ľudské zdravie. Pomáha znižovať bolesť, svalový spazmus a stuhnutosť kĺbov a pôsobí proti zápalom. Zvyšuje prekrvenie a posilňuje kardiovaskulárnu kondíciu. Navodzuje pocit uvoľnenia, psychickej pohody a relaxáciu. Doprajte si po náročnom dni dokonalý odpočinok, užite si pohodové chvíle pri saunovaní a kúpte si túto jedinečnú infrasaunu.

Doplňujúce informácie

Teplota v infrasaune:

45 - 55 °C

Počet ohrievačov:
5

Hrúbka skla:
5 mm

Farba skla:
Číre tvrdené sklo

Rozmery:
176 × 83 × 74

Vnútorné rozmery:
155 × 71 × 62 cm

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MARIMEX Trendy 1001 M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARIMEX Trendy 1001 M.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií