Alza pre firmy

Marshall ACTON krémový

Zobraziť katalóg
Marshall ACTON krémový
5 2 hodnotení
Reproduktor aktívne, stereo, 2x 8W + 1x 25W, 3.5" jack vstup, Bluetooth, 100-240V
Kód:  MRS023a Produktové číslo:  04091801 Stránky výrobcu

Marshall ACTON krémový

Spoločnosť Marshall predstavuje malý reproduktor novej rady s veľkým potenciálom pre kvalitnú a veľmi hlasitú reprodukciu . Okrem toho zaujme nevšedným vzhľadom v retro dizajne, ktorý kombinuje ladné tvary s koženým obložením a výraznou prednou mriežkou so zlatistým nápisom Marshall. V rovnakom štýle sú ladené aj ovládacie prvky, napriek tomu že medzi nimi sú prvky, ako napríklad bluetooth, ktorý by ste v dobách tohto dizajnu ťažko našli.

Jeho malé rozmery popierajú zákony logiky, pretože v reproduktore je sila, ktorú by ste rozhodne nečakali. S dobre vyváženým zvukom sa môže chváliť jasnými stredmi a rozšírenými výškami pre jasný zvukový výraz a dobre počuteľnou artikuláciu. Samostatný zabudovaný basový reproduktor podáva silné a hlboké basy . Vďaka kompaktným rozmerom vás môže reproduktor Marshall ACTON sprevádzať mohutným zvukovým výkonom kdekoľvek si len prajete - v kuchyni, v izbe aj v kancelárii.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Preco je u Vas vsetko take predražené ? Tento Marshall uz bežne dostať za 188 EUR napr. muziker.sk A tak je to zo vsetkym ked nieco hladam ste velmi drahí.

Diskusia a poradňa k Marshall ACTON krémový
Príslušenstvo pre Marshall ACTON krémový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall ACTON krémový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall ACTON cremefarben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall ACTON cremefarben. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marshall Acton - Krémszín.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií