Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

Marshall Major II Bluetooth - Brown

Zobraziť katalóg
Marshall Major II Bluetooth - Brown
4,9 24 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá -uzavreté, s mikrofónom, citlivosť 99dB, rozsah 10–20 000Hz, možnosť použitia ako handsfree, extra pohodlné náušníky, podpora bezstratového kodeku aptX, doba prehrávania na jedno nabitie až 30 hodín
Kód:  MRS010x3 Produktové číslo:  MAJOR II BT BROWN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marshall Major II Bluetooth - Brown

Špičkové bezdrôtové slúchadlá Marshall Major II Bluetooth vydržia až 30 hodín na jedno nabitie, svoju milovanú hudbu si tak užijete oveľa dlhšie, než je štandardom. Prináša hlboké basy a lepšie detaily výšok s vycibreným stredom rozsahu a celkovo nižším skreslením. Pomocou tlačidla je možné ovládať hudbu aj hovory, takže poslúžia aj ako handsfree.

Kľúčové vlastnosti

  • Výdrž na jedno nabitie až 30 hodín
  • Podpora bezstratového kodeku aptX
  • Tlačidlo na ovládanie hudby a telefónnych hovorov
  • Vycibrený dizajn a do detailu dotiahnutá konštrukcia
  • Vysokopohodlné náušníky na dlhé počúvanie

Pohodlné počúvanie po dlhú dobu

Slúchadlá dostali vylepšený zvuk, vzhľad, trvanlivosť aj ergonómiu. Dizajn slúchadiel obsahuje viac zaoblených línií a novo tvarované závesy a čelenka zvyšujú flexibilitu náušníkov. Stavané sú na maximálne pohodlie aj na dlhé hodiny počúvania. A s výdržou 30 hodín na jedno nabitie sa pritom nemusíte obávať, žeby prestali hrať v tú pravú chvíľu. Počas bezdrôtového počúvania oceníte podporu bezstratového kodeku aptX, ktorý sa postará o nízku latenciu a minimalizáciu problémov počas synchronizácie.

Univerzálne tlačidlo

So slúchadlami budete ľahko ovládať hudbu. Na náušníku si našlo miesto ovládacie tlačidlo s funkciou Play, Pause, Shuffle a tiež s ovládaním hlasitosti. Po spárovaní s vaším smartfónom tiež umožňuje prijímať, odmietať alebo ukončovať telefónne hovory na pár stlačení. To všetko bez toho, aby ste museli vyberať svoj telefón z vrecka. Jednoduché prenášanie slúchadiel vám umožní ich veľmi kompaktné zloženie.

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Komunikuje se Apple iPhone 7 Plus?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli sluchátka komunikuji s Walkmanem Sony NW-A45G . Děkuji za odpověd . Přeji příjemný den .

Dobrý den, jsou sluchátka možná použít v bluethoot režimu i na android?? Konkrétní mobil asus Zenfone 2 laser

Je kompatibilní s Iphone 5S?

Dobrý den, chtěl bych si pořídit sluchátka podobně kvality ale vadí mi sluchátka přes hlavu. Jsou jiné alternativy/možnosti ? Předem děkuji

Dobrý den, dnes jsem tyto sluchátka koupil a mám s nimi jeden problém. Pokud je připojím přes bluetooth je v pravém sluchátku slyšitelný takový nepříjemný zvuk, hlavně v pauzách mezi písníčkami. Hodně slyšitelné je to i při zapauzování a opětovném puštení. (zkoušel sem připojit k více mobilním telefonům) Je to normální vlastnost bluetooth sluchátek nebo mám vadný kus?

Dobrý den hovor lze přijmout tím zlatým tlačítkem a jestli to bude fungovat s huawei y6 ?

Dobrý den,zakoupil jsem u vás tyhle sluchátka a když poslouchám cokoliv přes bluetooth tak se zvuk seká/trhá každých 5-10s a občas se mění i tempo písniček,je tohle normální? mám i jiné bluetooth sluchátka za zhruba 200 kč a ty fungují normálně...

Dobrý den, mám doma KÖNIG micro Bluetooth v4.0 Adaptér, budou s ním sluchátka fungovat? Případně můžete mi doporučit jiný vhodný blouetooth adapter k těmto sluchátkům?

Dobrý den, je možné si sluchátka někde vyzkoušet?

12
Diskusia a poradňa k Marshall Major II Bluetooth - Brown
Príslušenstvo pre Marshall Major II Bluetooth - Brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall Major II Bluetooth - Brown. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall Major II Bluetooth - Brown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall Major II Bluetooth - Brown. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marshall Major II Bluetooth - Barna.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií