Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Marshall Major II Bluetooth - Brown

Zobraziť katalóg
Marshall Major II Bluetooth - Brown
4,9 24 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá -uzavreté, s mikrofónom, citlivosť 99dB, rozsah 10–20 000Hz, možnosť použitia ako handsfree, extra pohodlné náušníky, podpora bezstratového kodeku aptX, doba prehrávania na jedno nabitie až 30 hodín
Kód:  MRS010x3 Produktové číslo:  MAJOR II BT BROWN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marshall Major II Bluetooth - Brown

Špičkové bezdrôtové slúchadlá Marshall Major II Bluetooth vydržia až 30 hodín na jedno nabitie, svoju milovanú hudbu si tak užijete oveľa dlhšie, než je štandardom. Prináša hlboké basy a lepšie detaily výšok s vycibreným stredom rozsahu a celkovo nižším skreslením. Pomocou tlačidla je možné ovládať hudbu aj hovory, takže poslúžia aj ako handsfree.

Kľúčové vlastnosti

  • Výdrž na jedno nabitie až 30 hodín
  • Podpora bezstratového kodeku aptX
  • Tlačidlo na ovládanie hudby a telefónnych hovorov
  • Vycibrený dizajn a do detailu dotiahnutá konštrukcia
  • Vysokopohodlné náušníky na dlhé počúvanie

Pohodlné počúvanie po dlhú dobu

Slúchadlá dostali vylepšený zvuk, vzhľad, trvanlivosť aj ergonómiu. Dizajn slúchadiel obsahuje viac zaoblených línií a novo tvarované závesy a čelenka zvyšujú flexibilitu náušníkov. Stavané sú na maximálne pohodlie aj na dlhé hodiny počúvania. A s výdržou 30 hodín na jedno nabitie sa pritom nemusíte obávať, žeby prestali hrať v tú pravú chvíľu. Počas bezdrôtového počúvania oceníte podporu bezstratového kodeku aptX, ktorý sa postará o nízku latenciu a minimalizáciu problémov počas synchronizácie.

Univerzálne tlačidlo

So slúchadlami budete ľahko ovládať hudbu. Na náušníku si našlo miesto ovládacie tlačidlo s funkciou Play, Pause, Shuffle a tiež s ovládaním hlasitosti. Po spárovaní s vaším smartfónom tiež umožňuje prijímať, odmietať alebo ukončovať telefónne hovory na pár stlačení. To všetko bez toho, aby ste museli vyberať svoj telefón z vrecka. Jednoduché prenášanie slúchadiel vám umožní ich veľmi kompaktné zloženie.

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Komunikuje se Apple iPhone 7 Plus?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli sluchátka komunikuji s Walkmanem Sony NW-A45G . Děkuji za odpověd . Přeji příjemný den .

Dobrý den, jsou sluchátka možná použít v bluethoot režimu i na android?? Konkrétní mobil asus Zenfone 2 laser

Je kompatibilní s Iphone 5S?

Dobrý den, chtěl bych si pořídit sluchátka podobně kvality ale vadí mi sluchátka přes hlavu. Jsou jiné alternativy/možnosti ? Předem děkuji

Dobrý den, dnes jsem tyto sluchátka koupil a mám s nimi jeden problém. Pokud je připojím přes bluetooth je v pravém sluchátku slyšitelný takový nepříjemný zvuk, hlavně v pauzách mezi písníčkami. Hodně slyšitelné je to i při zapauzování a opětovném puštení. (zkoušel sem připojit k více mobilním telefonům) Je to normální vlastnost bluetooth sluchátek nebo mám vadný kus?

Dobrý den hovor lze přijmout tím zlatým tlačítkem a jestli to bude fungovat s huawei y6 ?

Dobrý den,zakoupil jsem u vás tyhle sluchátka a když poslouchám cokoliv přes bluetooth tak se zvuk seká/trhá každých 5-10s a občas se mění i tempo písniček,je tohle normální? mám i jiné bluetooth sluchátka za zhruba 200 kč a ty fungují normálně...

Dobrý den, mám doma KÖNIG micro Bluetooth v4.0 Adaptér, budou s ním sluchátka fungovat? Případně můžete mi doporučit jiný vhodný blouetooth adapter k těmto sluchátkům?

Dobrý den, je možné si sluchátka někde vyzkoušet?

12
Diskusia a poradňa k Marshall Major II Bluetooth - Brown
Príslušenstvo pre Marshall Major II Bluetooth - Brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall Major II Bluetooth - Brown. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall Major II Bluetooth - Brown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall Major II Bluetooth - Brown. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marshall Major II Bluetooth - Barna.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií