AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Masážne prístroje na tvár bazár

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
ETA
(1)
BeautyRelax
(5)
Typ
Masážna pištoľ
(1)
Masážny prístroj
(6)
Použitie na
Krk
(2)
Stehná
(1)
Tvár
(7)
Celé telo
(1)
Oči
(1)
Dekolt
(5)
Druh masáže
Bodová masáž
(1)
Elektrostimulácia
(2)
EMS
(3)
Horúca terapia
(2)
Studená terapia
(1)
Vibračná masáž
(5)
Počet programov
1
5
-
Funkcie
Časovač
(2)
Fotónová terapia
(2)
Magnetická terapia
(1)
Nastavenie intenzity
(2)
Rádiofrekvencia
(2)
Napájanie
Akumulátor
(3)
Na batérie
(6)
Cez USB kábel
(4)
Typ batérií
AAA
(1)
Li-ion dobíjacia
(5)
Filtrovať
Hľadáte lacný, ale napriek tomu 100 % funkčný tovar? Ste na správnom mieste. Ušetrite a preskúmajte svet rozbaleného, zánovného alebo použitého tovaru. Všetko prechádza rukami našich špecialistov, takže sa nemusíte báť, že dostanete nefunkčný, nespoľahlivý, poškodený alebo zašpinený výrobok.

Rozbalené – nový tovar v perfektnom stave s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale niekto otvoril pred vami. Prečo? Išlo napríklad o nevhodný darček. Tovar sme opäť starostlivo zabalili do pôvodného obalu a teraz možno čaká práve na vás. V plnej paráde a navyše s cenovkou, ktorá je značne nižšia.

Spoľahlivosť za parádnu cenu – žiadny háčik v tom nehľadajte. Všetko sme dôkladne skontrolovali a s istotou vám ponúkame plnú záruku, teda 24 mesiacov.

Zánovné – plne funkčný tovar, ktorý už utrpel nejaké to drobné škrabnutie spôsobené bežným používaním. Vo väčšine prípadov ho dostanete s kompletným príslušenstvom. Ide o spoľahlivé produkty, ktoré predchádzajúce dobrodružstvo nijako výrazne nepoznamenalo a teraz čakajú na nového majiteľa. Na zánovný tovar vám dáme takmer plnú záruku 21 mesiacov.

Zo všetkých síl sa snažíme zachovať pôvodné balenie a často sa nám to podarí. Prioritou je ale ochrana, a preto niekedy musíme v prípade zánovného tovaru siahnuť po náhradnej škatuli.

Použité – úplne funkčný tovar pripravený na okamžité používanie, čo vám s pokojom garantujeme zárukou na 12 mesiacov. Môže sa stať, že produkt dostanete iba so základným príslušenstvom. Balenie ale vždy obsahuje všetko, čo je potrebné na plnohodnotné použitie výrobku. Sú to bezchybné alebo servisované produkty, ktoré ani napriek viditeľnejšiemu opotrebovaniu nepatria do starého železa.

Tento variant môže mať náhradný obal – ochrana je na prvom mieste. Svoje poslanie ale výrobok plní rovnako, ako by bol úplne nový. Viac informácií o bazárovom tovare tu.

7 položiek
BeautyRelax Diamantová mikrodermabrázia s tepelnou terapiou Hot & Cold Prestige, ružová
Vákuový čistič pórov – čierne bodky, diamantová abrázia pleti, hĺbkové čistenie pleti, peelmax, pôsobenie chladu, vymeniteľné aplikátory, 4 hlavice, 3 úrovne intenzity
62,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BEAMP451
4,2 18×
Braun FaceSpa Pro 912
Epilátor – klasický, na tvár, dámsky, kefky na čistenie tváre a umývateľná hlavica, batériové napájanie, 1 hlavica, puzdro/taštička, masážny nadstavec a holiaca hlavica súčasťou balenia, biela farba
136,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: BRASLM969
5,0
BeautyRelax Kozmetický prístroj na vrásky Rflift Premium
Masážny prístroj – na krk, tvár a dekolt, aj na redukciu vrások, omladenie pleti, spevnenie pokožky, elektrostimulácia, EMS a vibračná masáž, 5 programov, funkcia rádiofrekvencie, ergonomický tvar, USB kábel súčasťou balenia, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, na 1 dobíjaciu Li-ion batériu, modrá farba, rozmery 18,5 × 4,5 × 5,5 cm (V׊×D)
186,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: BEAMP406
5,0
BeautyRelax Kozmetický prístroj na vrásky Rflift Premium
Masážny prístroj – na krk, tvár a dekolt, aj na redukciu vrások, omladenie pleti, spevnenie pokožky, elektrostimulácia, EMS a vibračná masáž, 5 programov, funkcia rádiofrekvencie, ergonomický tvar, USB kábel súčasťou balenia, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, na 1 dobíjaciu Li-ion batériu, modrá farba, rozmery 18,5 × 4,5 × 5,5 cm (V׊×D)
176,90 €
Zánovné
Objednávací kód: BEAMP406
BeautyRelax Masážny prístroj Vibraglasses
Masážny prístroj – na tvár a oči, aj na rekonvalescenciu, relaxáciu, spevnenie pokožky, uvoľnenie bolesti, horúca terapia a vibračná masáž, 4 programy, s časovačom, s vyhrievaním, 1 nadstavec, napájanie cez USB kábel, na 1 dobíjaciu Li-ion batériu, biela a sivá farba, hmotnosť 200 g, rozmery 19 × 8 × 8 cm (V׊×D)
66,90 €
Zánovné
Objednávací kód: BEAMP789
ETA 2353 90000 Fenité
Masážny prístroj – na stehná, tvár, celé telo a dekolt, aj na redukciu vrások, omladenie pleti, spevnenie pokožky, vibračná masáž, 3 úrovne intenzity, 3 programy, magnetická terapia, dotykové ovládanie, 1 nadstavec, na 2 AAA batérie (nie sú súčasťou balenia), biela farba, hmotnosť 66 g, rozmery 35 × 70 × 16 cm (V׊×D)
14,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: ETAMP637
BeautyRelax Emslift Compact
Masážny prístroj – na tvár a dekolt, aj na redukciu vrások, relaxáciu, omladenie pleti, EMS masáž, 5 úrovní intenzity, 1 program, s mikroprúdom, cestovný, indikácia stavu batérie, 1 nadstavec, USB kábel súčasťou balenia, na dobíjaciu Li-ion batériu, kapacita batérie 750 mAh, biela farba, hmotnosť 140 g, rozmery 4,5 × 7,5 × 12 cm (V׊×D)
36,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: BEAMP270
starostlivosť o pleťVákuový čistič pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive (RECENZIA) Multifunkčný prístroj na estetické ošetrenie pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive kombinuje diamantovú mikrodermabráziu s vákuovým nasávaním a nano hydratáciu pleti. Vďaka svojim schopnostiam by mal byť porovnateľný s prístrojmi používanými v profesionálnych salónoch....
Ako efektívne spomaliť starnutie pleti a zlepšiť jej vzhľad? Odpoveďou by mohol byť masážny prístroj na tvár Rowenta LV6020F0 Youth Facial určený pre ženy od 30 rokov, ktorý sme pre vás vyskúšali v domácej recenzii. Aké má výsledky? Čítajte ďalej.
V domácom testovaní sme mali možnosť vyskúšať prístroj Siguro SK-R420 Pure Beauty, ktorý slúži na lepšie zapracovanie výživnej textilnej pleťovej masky. Kombináciou svetelnej terapie a jemnej masáže aktívne stimuluje pleť a sľubuje jej regeneráciu, hydratáciu aj výživu....
starostlivosť o pleťMasážny prístroj Rowenta LV7030F0 Lift Contour (RECENZIA) Ako prekabátiť čas a získať znova mladistvú a krásnu pleť bez povädnutých kontúr? Odpoveďou je masážny prístroj Rowenta LV7030F0 Lift Contour, ktorý sme osobne vyskúšali a máme tak možnosť ohodnotiť jeho účinky aj celkový výsledok po 14-dňovom testovaní.
Pre všetky dámy, ktoré sa rady starajú o svoju pleť a chcú si dopriať tú najlepšiu starostlivosť, sme otestovali novinku z oblasti čistenia pleti – čistiacu kefku na tvár Rowenta Radiance Booster. Nadchlo nás, že počas jednej minúty dokáže odstrániť všetky nečistoty,...
Masážny prístroj na očné okolie Rowenta Anti-ageing Eye Massager sľubuje zmiernenie opuchov pod očami a redukciu jemných vrások a vejárikov. Ako obstál v domácej recenzii?
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií